- bezcharakternost, obmedzenost a tupost ludi, ktorych zial Bohu, poznam
+ ide sa do mesta
+ vcerajsi vecer - tak dobre a tolko som s uz dlho nenasmial. Napodvecer v posilke, vecer rehotu jak svina... a moje brusne svaly su polomrtve (len pre upresnenie, nic som nehulil, ok? )
- seci tu pisete ze prazdniny a tak ale na VS nesu a ma to deprimuje
- huh cely den som nic nespravil a mam spravit skarede zadanie na konsruovanie ani netusim ako
+ hmm aj tak som stastny a zatial + naladeny
+ prázdniny mi skončili pred týždňom, ale teraz mám dva týždne praxe= dva týždne doma
+ včera som sa fajne zabavil na koncerte aj bez alca
-už asi mesiac chorý a nechce to prejsť...asi by som mal istý čas ostať doma...
ak niekto verite na stastne konce, tak prosim vas verte aj v ten moj...dnes sa posledny krat pokusim ziskat jedinu osobu, ktoru som kedy uprimne miloval, osobu, s ktorou by som si vedel predstavit cely zvysok mojho zivota
piatok bol dost dobry ... sobota tiez -> lol psie dostihy
mam silne vela prace silne sa mi nic nechce za cely vikend som bol s holkou v podstate iba chvilu a jto sme sa moc nepozabavali, pac mala taku jakusi dzivnu naladu
- dnes ma cely den boli hlava,
- nalada o nicom, citim sa uplne prazdny a sam,
- hafaan ma nieco s labkou a mna vytaca to, ze mu nemozem, neviem pomoct,
- dnes som sa odhodlal po dlhom case vziat do ruk knihu, no po asi hodine som zistil, ze vlastne ani neviem co som precital. Miesto toho som za zapozeral do jedneho specialneho hrnceka...
- vikend je prec a hekticky tyzden nadohlad.
chlapci su na lyziarskom, v skole bude povolnejsie vybral som si neskutocne krasne tricko + thorove kladivo + pentagram za relativne nizku cenu nasiel som krasnu mikinu Amon Amarth ktora mi ucarovala hned
male stoji 1550Sk
+ mam pred sebou cely tyzden volna
+ mam vyborny serial, po dlhej dobe sa mi nieco nove zapacilo
- dnes som bol cely den doma
+ vcera som si pozrel peckovy dokument o osviencime //ak mi niekto bude davat k-, tak poprosim pekne aj s podpisom
//dalsi karma onanista? len chcem vediet, kto mi da k-, to kazdemu kur*a tak vadi?
bol som dnes s priatelkou na plavarni, chudneme, a potom na pivko. mala nejaku divnu naladu zo zaciatku az bars sa o nu bojim najblizsie tri dni sa ucim na skusku tesim uz teraz na stvrtok, po skuske, snad to dobre dopadne bo inak 4 roky v pi*i aj tak ma to uz vobec nebavi hadam uz zacnem robit v novej robote
/ lol vraj som zavisly na tomto fore http://www.hojko.com/addicted_top.php / neviem ci sa na tom mam zasmiat alebo plakat zajtra skola dpc v poslednom case sa mi nejako nechce ucit prazdniny ubehli strasne rychlo este sa musim ucit litiku mam 444 prispevkov (vlastne uz tusim 445 )
krasny vecer s priatelkou neucil som sa za cele prazky absolutne nic (maturita formalita zrejme nebude moj pripad ked to takto pojde dalej) prsi ked pris, tak sa doma citim uplne skvele (som divny?)