POTREBUJEM POMOC S MPEG4
POTREBUJEM POMOC S MPEG4
Caute vsetci.potreboval by som pomoc od niekoho,kto sa rozumie v programoch na prerabanie videa.Mam camcorder SILVERCREST DV-767.Taky rucny.neviem aky program by som mohol pouzit na prerobenie videa do formatu mpeg4.skusal som ALOK,WINXMEDIA,ATD.VSETKO MI PREROBILO DO MP4.Ale,ked som ho prekopiroval do camery,tak mi ho aj spustilo,ale nesiel mi zvuk a obraz bol kockaty.posielam aj udaje z vide,ktore som natocil cez kameru.Tak neviem,ci hodnoty musia byt kompatibilne,ked prerabam. ////SIRKA:640Pixelov,VYSKA:480pixelov,BITOVA RYCHLOST:177kbps,VELKOST ZVUKOVEJ UKAZKY:4bitov,FORMAT ZVUKU:Microsoft ADPCM,FREKVENCIA SNIMOK:30snimky/s,PRENOSOVA RYCHLOST:291kpbs,VELKOST UKAZKY VIDEA:24bitov,KOMPRESIA VIDEA:XVID. BUDEM RAD AK MI NIEKTO POMOZE.SKUSAM TO UZ NEJAKY CAS A NEVIEM SI DAT RADY. 
-
satelitik11
Medium Professional
Re: POTREBUJEM POMOC S MPEG4
myslim ze to davas na telefon vsak ??? tak si pozri presne aky ma telefon rozlisenie displaya ....a podla toho si uz daj konvertovat nejake to video .... a ked chces mat kvalitne VIdeo tak davaj najvetsiu rychlost aj frekvenciu aj vsetko k tomu ... sice bude to vetsie ale bude uurcite kvalitne a co sa toho zvuku musis si nastavit v programe presne aky zvuk ti podporuje tvoje zariadnenie a tak konvertovat ............jopo3 napísal:Caute vsetci.potreboval by som pomoc od niekoho,kto sa rozumie v programoch na prerabanie videa.Mam camcorder SILVERCREST DV-767.Taky rucny.neviem aky program by som mohol pouzit na prerobenie videa do formatu mpeg4.skusal som ALOK,WINXMEDIA,ATD.VSETKO MI PREROBILO DO MP4.Ale,ked som ho prekopiroval do camery,tak mi ho aj spustilo,ale nesiel mi zvuk a obraz bol kockaty.posielam aj udaje z vide,ktore som natocil cez kameru.Tak neviem,ci hodnoty musia byt kompatibilne,ked prerabam. ////SIRKA:640Pixelov,VYSKA:480pixelov,BITOVA RYCHLOST:177kbps,VELKOST ZVUKOVEJ UKAZKY:4bitov,FORMAT ZVUKU:Microsoft ADPCM,FREKVENCIA SNIMOK:30snimky/s,PRENOSOVA RYCHLOST:291kpbs,VELKOST UKAZKY VIDEA:24bitov,KOMPRESIA VIDEA:XVID. BUDEM RAD AK MI NIEKTO POMOZE.SKUSAM TO UZ NEJAKY CAS A NEVIEM SI DAT RADY.