kamosi na intraku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

lebo si dobrak a dake slampy co si chodia k tebe zlepsovat prospech ti nestoja za trapenia .. a ako tak kukam tak ani nieste s tymi holkami kamarati takze neries viac:) pomahaj tym od ktorych sa ti to aj vrati
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Presne tak, zly pocit mas preto, ze si dobrak, a od svojej prirodzenosti nechces byt ten co povie nie. Aj ked to mozno je neprijemne, skus to prekonat.
matk0
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matk0 »

no uz to vsetko ma aj rozuzlenie.
jedna z nich sa na mna nastvala, ze ako to ze som sa na ne nastval a druha to riesila tym ze ma volala na pizzu, tak som ju zrusil tym ze uz je neskoro.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

matk0 napísal:no uz to vsetko ma aj rozuzlenie.
jedna z nich sa na mna nastvala, ze ako to ze som sa na ne nastval a druha to riesila tym ze ma volala na pizzu, tak som ju zrusil tym ze uz je neskoro.
aj toto si dobre urobil :D resp podla toho ci to ta druha robila len preto aby si jej zas pomahal alebo ci je jej to naozaj luto...na to uz musis prist nejak sam
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

matk0 napísal:no uz to vsetko ma aj rozuzlenie.
tak se to dela no :D
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

SchYzo napísal:aj toto si dobre urobil :D resp podla toho ci to ta druha robila len preto aby si jej zas pomahal alebo ci je jej to naozaj luto...na to uz musis prist nejak sam
myslim ze ta druha co ho volala na pizzu chcela len zachranit situaciu :roll:
spravil si dobre ze si ich takto zrusil a este lepsie si spravil ked si pozvanie neprijal pretoze ta s velkou pravdepodobnostou chcela odmäkcit aby si jej pomohol aj nabuduce
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

PACO8 napísal:myslim ze ta druha co ho volala na pizzu chcela len zachranit situaciu :roll:
spravil si dobre ze si ich takto zrusil a este lepsie si spravil ked si pozvanie neprijal pretoze ta s velkou pravdepodobnostou chcela odmäkcit aby si jej pomohol aj nabuduce
pozri mozno jej naozaj prislo luto...ja by som to pozvanie prijal a tam sa uvidi ci tam spomenie nejaku pomoc alebo nie :wink: ak tam len tak mimochodom spomenie ze "a toto by si mohol urobit?" apod tak je jasna no...ale ako hovorim vsetko moze byt inak
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Nespomenie.Pekne zenske maju na chlapov ine paky aby sa museli pytat na rovinu :P.A je jasne ze by zachranila situaciu ci by sa ho opytala alebo nie o pomoc.Dorbe si urobil chlape.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

myslim ze keby chcela dalsiu pomoc tak by bola natolko inteligentna a vsimava ze na tom "stretku" by ziadnu pomoc nespominala, to by ju kazdy hned prekukol co by nechcela
u mna si tiez takto chceli "kamosi" zachranovat situaciu, spomenuli ze by potrebovali pomoc a potom som im to pekne vytmavil :wink:
ak jej to prislo naozaj luto zavola ho niekam von znovu inokedy
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ked to narovinu nevedia ony tak skus ty - nabuduce ak ta ta druha bude volat niekam tak sa jej rovno spytaj preco to robi... a ak povie ze len tak tak chod... uzi si vecer a aj tak jej nehelpni ked bude chciet - zachovaj sa ako svina aj ked je to proti tvojmu presvedceniu... mozno sa uvedomia...
mycreed
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mycreed »

je lepsie najst si rovnocenních kamosov a kamosky, ktorí maju rovnake zaluby, myslienky,(mozu mat aj podobnu inteligenciu :D ) atd. sak chapes nie??? a tymto by sa mohla aj tema uzavret bo tu len Spam chodi
Napísať odpoveď