zalohovanie, dalo by sa to takto?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DexterZA
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

zalohovanie, dalo by sa to takto?

Príspevok od používateľa DexterZA »

Cao, potrebujem poradit, potrebujem na starsi komp zazalohovat vsetko, co je na nom, win 98 se, programy, proste cely hdd, co je asi 6 GB, na tom kompe nie je napalovacka, rozmyslal som ho teda teda hodit do moho kompu a urobit zalohu na moj disk, potreboval by som vediet ako na to.
Chcel by som totiz do toho stareho kompu dat windows fundamental edition, cize by som komplet ten stary disk naformatoval, keby to vsak neslo potreboval by som tam hodit ten povodny windows, ako potom na to?
(je totiz mozne, ze nieco nepo alebo nezozeniem na ten stary pc nejake ovladace)

este som nic nezalohoval, tak nemam skusenosti ci by sa ta zaloha dala obnovit aj keby bol ten hdd naformatovany...

:oops:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Vyberieš disk zo starého PC, hodíš ho do nového, nainštaluješ si nejaký zálohovací program typu Norton Ghost a spol., urobiš zálohu toho disku (systémovej partície) do nového kompu, vrátiš späť disk do starého kompu, urobíš format a inštaláciu toho Tvojho Windowsu, ak to nebude fungovať, tak opäť prehodíš disk do nového kompu, kde si si urobil zálohu, spustíš zálohovací program, dáš obnoviť partíciu zo zálohy, vrátiš späť disk do pôvodného kompu..

..ak sa nič nepredvídateľné nestane, malo by to fungovať. ;)
DexterZA
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DexterZA »

ok diki moc, lebo som si nebol isty, ci by to slo, keby tam z toho winu nic neostalo, dik ostatne uz zvladnem, asi to skusim cez Acronis TrueImage :smt023
Napísať odpoveď