will.i.am napísal:okolo whistlera je velmi vela otaznikov. je to velmi tajomna postava.. ved oo nom nevieme skoro vobec nic...
dufam ze sa to na zaciatkou 4. objasni
Urcite sa to na zacitaku 4.serie nevyjasni, ved potom by sme to rpestali pozerat, a scenaristi vedia ako to maju napisat
Bobr napísal:Urcite sa to na zacitaku 4.serie nevyjasni, ved potom by sme to rpestali pozerat, a scenaristi vedia ako to maju napisat
Ja sa myslim, ze ti scenaristi sa uz do toho tak zamotali, ze sami nevedia ako to ukoncia a vsetko vysvetlia ohladom postav. Tento serial uz stratil davno uroven pre mna.
HellRoB napísal:Ja sa myslim, ze ti scenaristi sa uz do toho tak zamotali, ze sami nevedia ako to ukoncia a vsetko vysvetlia ohladom postav. Tento serial uz stratil davno uroven pre mna.
mne sa stale paci... ano nie je to to co predtym.. ale zatial neklesol tak ako smallville... ten uz fakt pozeram len z povinnosti a zo zvedavosti.. ale na prison break sa este stale tesim
HellRoB napísal:Ja sa myslim, ze ti scenaristi sa uz do toho tak zamotali, ze sami nevedia ako to ukoncia a vsetko vysvetlia ohladom postav. Tento serial uz stratil davno uroven pre mna.
Veru domotali to riadne ale divakou maju stale a myslim ze stale aj budu mat, len dufam ze z majkla nakoniec nebude nejaky geneticky testovany mimozemstan, s ktoreho USA vyvinula super tajnu zbran vo svojich laboratoriach
heLLhole napísal:no a to uz bude rovno 4.seria ? to ako 3.je uz dokoncena a bude mat len 13 dielov ?
ano tretia seria je uz skoncena.. mala menej casti kvôli tomu strajku scenaristov ci nejakej stavke alebo co..
aj iny serial co sa vola Heroes ma malo casti.. 1. seria mala 23 a druha len 11..
tomek00 napísal:ano tretia seria je uz skoncena.. mala menej casti kvôli tomu strajku scenaristov ci nejakej stavke alebo co..
aj iny serial co sa vola Heroes ma malo casti.. 1. seria mala 23 a druha len 11..
ano ale v Heroes bolo napisane koniec druhej serie zaciatok tretej serie... zatial co v PB nebolo nic.. ale je to jedno ci bude pokracovat tretia alebo zacne stvrta.. jedno je iste a to ze serial pokracuje
Sajmon napísal:Ale LJ spominal ze videl na vl. oci ako saru zabili ( utali jej hlavu) :X
Sajmon, myslim, ze to bolo tak, ze LJ bol v miestnosti alebo vedla a pocul ako niekoho zabili ( mala to byt asi Sara ) ale ze zavrel oci. Linc zle videl ale sa mu necudujem musel to byt sok, tak to radsej hned zavrel a neskumal tu hlavu
prisaham ze som toto cakal...
veril som tomu ze presne toto sa stane..
tolko veci okolo toho ze zabili Sahru sa hovorilo.. Linc+LJ... obaja to videli...
akoze je mi to jedno.. serial budem kukat aj nadalej... ale co je moc to je moc
hah takze:
Linc sa pomylil a len si myslel ze videl Sarinu hlavu..
LJ zavrel oci alebo bol v inej miestnosti ked ju akoze zabijali..
no divne.. .. ale bude to aspoň ozivenie serialu..
mohli by aj ju zavriet do vazenia