Mám pokazený LCD monitor
-
Bob M@rleY
Novice
Mno mne monitor tiez zacal robit problemy,sam sa vypinal.Cim dalej tym castejsie az napokon raz som ho zapol a zrazu obraz cely biely a potom boom,sa vypol a zacali mu zo zadnej casti ist dymy,smrad to bol teda riadny.
.Stary bol dva a pol roka takze reklamacia by ma vysla viac ako cele LCD stalo.Ale k veci:tiez zopar krat mi vypadol prud a to bolo zrejme pricinou.Takze setri na novy monitor ak ho nemas v zaruke 
-
Martinekk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Bob, neodislo to preto, ze vypli par krat elektriku. Zivotnost spotrebnej eletkroniky je dnes veeelmi sa bliziaca zarucnej dobe. Buchlo to preto, ze dnesna spotrebka (ano, je to doslova spotrebny material) je vyrobena z cinskeho materialu a tudiz nekvalitna. A preto je aj taka lacna, ze... Niekde sa ta nizka cena prejavit musi. Staci z v monitore odide len jeden jediny kondenzator (suciastka) a uz je nefunkcny alebo sa z neho zadymi a podobne.
-
sedo999
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Tiez mam ten isty monitor PHILIPS , zaruka by mala byt az na tri roky !!! Toto som sa dozvedel v servise. Ale neviem ci to spada do bezplatnej reklamacie.Ja som pre istotu isteny predpetovou zasuvkou 
U mna je problem taky! : ze mam na monitore flaky ,3 x som bol s tym uz v servise a momentalne cakam na vyjadrenie /vymena alebo vratenie penazi/ vraj pametovy efekt - no nikdy mi ho neodstranili na trvalo resp vzdy sa znovu objavil v inom tvare CIM TO JE ? uz i sam som doma spustal nejaky TESTER na odstranenie problemu
V pripade ,ze by som uspel aku znacku preferujete ? PHILIPS by som uz asi nechcel
U mna je problem taky! : ze mam na monitore flaky ,3 x som bol s tym uz v servise a momentalne cakam na vyjadrenie /vymena alebo vratenie penazi/ vraj pametovy efekt - no nikdy mi ho neodstranili na trvalo resp vzdy sa znovu objavil v inom tvare CIM TO JE ? uz i sam som doma spustal nejaky TESTER na odstranenie problemu
V pripade ,ze by som uspel aku znacku preferujete ? PHILIPS by som uz asi nechcel