T-com Turbo3 a shaping ftp

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Barion
Novice
Novice

T-com Turbo3 a shaping ftp

Príspevok od používateľa Barion »

Mam Turbo3 od T-com. Do piatku mi z isteho ftp tahal normal cca 300KB/s. Teraz uz dva dni 25KB/s. Tahanie z rapidu je v pohode, nie je znizene. Kamos dal do mojho rutera svoje udaje od ineho providera a v pohode. Tahalo to okolo 350. Takze u mna chyba nebude: ten isty ruter, aplikacia aj to iste FTP, ked som sa vratil k svojim udajom od T-com, zase to ide pomaly.

Obmedzuje T-com FTP? Da sa to nejak obist, poradte, v tomto som velka lama. Dakujem
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marat01 »

pri programe Turbo 3 T-Com neobmedzuje FTP nijako, jedine obmedzuje program Maxi Student
Barion
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Barion »

marat01 napísal:pri programe Turbo 3 T-Com neobmedzuje FTP nijako, jedine obmedzuje program Maxi Student
:shock: no ale kde je potom chyba, ked s prihlasovacimi udajmi od ineho providera to ide povodnou rychlostou, nic ine sme nemenili. Cize routerom, aplikaciou ani samotnym FTP to asi nebude. Viem ze obmedzuju p2p, ale nepouzivam. Ked sme sa vratili k mojim prihlasovacim udajom, zasa to ide pomaly.
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

Tak zavolaj do t-comu chyba je tam :)
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marat01 »

P2P je obmedzovane jedine na Maxi Student, nikde inde.
ked ti to bude tahat pomaly, skus zmerat rychlost pripojenia ako takeho na dsl.cz. Pokial bude pomale, tak je to chyba na strane T-Comu, pokial bude taka ako ma byt, tak potom je chyba na strane toho FTP servera.
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

A neobmedzuje ti to samotny FTP server??........aj ked si uz vypajal a restartoval router, tak ak mas dynamicku IPcku malo by ti pridelit zas inu. Tym padom by ta mal ten FTP server brat ako niekoho ineho.Skus ked tak stahovat z toho FTP cez nejaky proxy server.
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Cital si vobec jeho prispevok?
Kamos dal do mojho rutera svoje udaje od ineho providera a v pohode. Tahalo to okolo 350. Takze u mna chyba nebude: ten isty ruter, aplikacia aj to iste FTP, ked som sa vratil k svojim udajom od T-com, zase to ide pomaly
Napísať odpoveď