Prehravanie filmu
Prehravanie filmu
Ako dosiahnem, aby po vsunuti DVDcka mi prehravalo DVD v BSPlayeri a nie vo Win Media playeri? 
ja to robim takto,ked zapnem BSplayer,tak hodim nastavenia,tam kde si mozem vybrat formaty suborov,ktore mi bude prehravat dám,ze kazde,a potom mi uz len hodi ku kazdej mp3 skladbe,ikonu bs playera,cize ono bude vychozi prehravac,a ked chces aby ti prehralo DVD po vsunuti,tak ti hodi na zaciatku vzdy taku tabulku nie?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
[quote=""J""]Diky. No mam dalsi problem. Vybehne mi po vlozeni DVD ten obdlznik. Dam teda otvorit v BSPlayeri. BSPlayer sa otvori, ale nic sa nedeje. Jak to?[/quote]asi treba nejaky priamy prikaz aj s parametrami.. ten nwm.. 
skus kuknut nejake video ktore otvara sa cez BS... tiez cez moznosti zlozky.. tam si vyhladas.. napis avi napriklad.. ti to hned najde.. das advanced a tam bude parameter spustenia.. skus ho opisat do DVD
skus kuknut nejake video ktore otvara sa cez BS... tiez cez moznosti zlozky.. tam si vyhladas.. napis avi napriklad.. ti to hned najde.. das advanced a tam bude parameter spustenia.. skus ho opisat do DVD