kapu napísal:po Jeruzalémě? máš ruskou verzi nebo sis spletl Jeruzalém s Damaškem? )) Asik nejspíš ano no
No jinak kdo má problémy se zvukem tak jsou 2 návody jak na to, oba dva jsou na Warf*** a jeden z nich je, že máte snížit ve Windowsech vaši hardwarovou akceleraci zvuku a druhý je s nějakým přepisováním souborů, potom vše funguje tak jak má
ja nepisem po jeruzaleme ale po jeruzalem cize pred nim
ano ide to na full na konzolach haha . . ale na PC to bude masaker , vid naroky min. 1 gb (1.5) ram , procesor C2D AMD x2 , vga z NV 6600 na 6800 GT sa zvacsili pred tym mala byt pamat 2gb ale zmensili ju , CRYSIS ma NV 6600 1gb ram , C2D procesor. a nejde nikomu na FULL iba machrom co maju PC za 100 litrov
NaP0LeOn napísal:ano ide to na full na konzolach haha . . ale na PC to bude masaker , vid naroky min. 1 gb (1.5) ram , procesor C2D AMD x2 , vga z NV 6600 na 6800 GT sa zvacsili pred tym mala byt pamat 2gb ale zmensili ju , CRYSIS ma NV 6600 1gb ram , C2D procesor. a nejde nikomu na FULL iba machrom co maju PC za 100 litrov
tak asi viem ako mi to ide nie? ide to bez sekania a vsetko full
NaP0LeOn napísal:haha jasne. aky mas PC a ake mas detaily a rozlisenie. ?
detaily a rozlisenie mas predsa v screenoch omg...
a PC ma dobry.. to sa neboj
//
NaP0LeOn napísal:ano ide to na full na konzolach haha . . ale na PC to bude masaker , vid naroky min. 1 gb (1.5) ram , procesor C2D AMD x2 , vga z NV 6600 na 6800 GT sa zvacsili pred tym mala byt pamat 2gb ale zmensili ju , CRYSIS ma NV 6600 1gb ram , C2D procesor. a nejde nikomu na FULL iba machrom co maju PC za 100 litrov
nic neznizili.. take naroky ani neboli realne.. pisal som to... a hra neni masaker pre lepsie PC.. crysis je urcite narocnejsie..