potreboval by som prepojit internet z jedneho pocitaca na druhy...
co mam menit v PC, ked chcem aby to slo?
prepojenie internetu do druheho PC
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
rozumiem tomu tak ze do jedneho pc mas zapojeny internet a chces ten internet aj na druhy.Ak su tie pocitace pri sebe tak sa to da uskutocnit cez LAN.No teraz je otazka ze cez co mas ten internet zapojeny (na tom pc kde uz je net).Ak cez nejaky usb modem alebo mobil (taktiez usb),tak jednoducho strcis lan do jedneho pc a tak isto do druheho a potom to nastavis vo windowse.ale ak mas pripojeny net na tom prvom pc cez lan tak potrebujes este jednu sietovu kartu...
upresni ako to je a ja ti potom poviem ako to nastavit a.t.d.
http://www.hojko.com/post762123.html#762123
upresni ako to je a ja ti potom poviem ako to nastavit a.t.d.
http://www.hojko.com/post762123.html#762123
pokial ti bude stacit aby ti siel net naraz len na jednom z nich tak by si nemusel asi robit nic - jednoducho tam strcis kabel a ak mas povolene pouzivanie sietovej karty (je to defaultne nastavene) tak by ti to malo ist hned..aspon mne to ide..ale zrejme u niektorych providerov to tak nebude...ak mas nejaky soft co si dostal k netu tak si najskor nainstaluj ten a potom to skus..ak to nepojde tak to bude asi treba nastavit nejak 
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Z toho co si tu napisal nevieme nic, teda ti nemozeme odpovedat na otazku, ked si sa este nic nespytal, resp nic podstatne........
Napis akeho mas providera, sposob pripojenia na internet (modem, router, kabel od suseda).
Co presne chces, ci chces net na oboch PC sucasne, alebo vzdy len na jednom, ake operacne systemy mas na oboch PC....
Napis akeho mas providera, sposob pripojenia na internet (modem, router, kabel od suseda).
Co presne chces, ci chces net na oboch PC sucasne, alebo vzdy len na jednom, ake operacne systemy mas na oboch PC....