dakujem za rady a download linky
Existuje takyto plugin do firefoxu ?
Existuje takyto plugin do firefoxu ?
eh, takze... je nejaky taky plugin kt. ti (ak si to nastavim) vypne pc po downloade ? myslim ze sa mi to bude dost hodit kedze stahujem vacsinou v noci... a niekedy sa mi neoplati aby bezal celu noc pc... viete co myslim vsak ?
thaNx
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ved takych programou som uz mal..ale je to blbost...viem co myslis ,neboj . ..2Pacaveli napísal:ak by si mal taku stranku odkial stahuje, ze ti vypise, ze ti dostahuje o 2 hodiny a o tie dve hodky to stiahne, tak ti staci program, co si nastavis, ze ti vypne pc o 2 hodiny, alebo o tom a tom case a masak som to napisal blbo, tak sorry
EDIT : hej,pocuj... nevim ako to pouzit
EDIT 2 : uz to ide.. bolo to vpravo dole . . .
ja som to riesil tymto sposobom, ale malo to par nevyhod. napriklad ked je kolisava rychlost, tak sa na to neda spolahnut. ma sa to dostahovat napriklad o hodinu a 10 minut a zrazu klesne rychlost (zo strany servera) a PC sa tak ci tak vypne aj ked to nie je este stiahnute. tato metoda sa pouzit ked je stabilne pripojenie a tiez ked je spolahlivy server. uz som tahal 0,5MB a potom to klseslo na 20kB. nie vzdy sa da na to spolahnut2Pacaveli napísal:ak by si mal taku stranku odkial stahuje, ze ti vypise, ze ti dostahuje o 2 hodiny a o tie dve hodky to stiahne, tak ti staci program, co si nastavis, ze ti vypne pc o 2 hodiny, alebo o tom a tom case a masak som to napisal blbo, tak sorry