Spanoo, ty nás informuj, ako sa máš a s čím môžme tvojej dušičke aktuálne pomôcť
Uz som odisiel...bolo to spravne???
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jej, zuzka si sa tu davno nezapojila...
Tak prinasam novy update
Moja milovana polovicka bola u mna na navsteve od 16.-27.2. cize dost dlho
Toto bol nas prvy taky dlhodobejsi zivot...bolo to nadherene
Zatial najkrajsie obdobie mojho zivota...uplne ako v nebi
Som si isty, ze nam to spolu vydrzi este hodne dlho dufam ze navzdy
Ona prvy krat letela lietadlom a prvy krat bola na plazi a prvy krat videla more...viem ze tu v Dubline to nieje bohvieco...alo som stastny ze ja som bol ten kto jej to ukazal
Nech sa stane COKOLVEK som si na 100% isty ze na nu NIKDY nezabudnem
lienka557
Tak prinasam novy update
Moja milovana polovicka bola u mna na navsteve od 16.-27.2. cize dost dlho
Toto bol nas prvy taky dlhodobejsi zivot...bolo to nadherene
Zatial najkrajsie obdobie mojho zivota...uplne ako v nebi
Som si isty, ze nam to spolu vydrzi este hodne dlho dufam ze navzdy
Ona prvy krat letela lietadlom a prvy krat bola na plazi a prvy krat videla more...viem ze tu v Dubline to nieje bohvieco...alo som stastny ze ja som bol ten kto jej to ukazal
Nech sa stane COKOLVEK som si na 100% isty ze na nu NIKDY nezabudnem
-
braino.swk
Light Professional
-
bolek
Guru
spanoo: Zo začiatku som myslela, že vám to nevydrží, nebola som veľmi optimistická, ale ako vidím, všetko je v najlepšom poriadku. Tak mne tiež neostáva nič iné, len zaželať, nech vám to obom dlho vydrží. 
Lucykk: Na začiatku písal, že priateľka tu študuje na VŠ a nechce, aby tu všetko kvôli nemu nechala.
Lucykk: Na začiatku písal, že priateľka tu študuje na VŠ a nechce, aby tu všetko kvôli nemu nechala.
hmm super, to si mu zmarila moznost robit v zahranici len preto ze to neuznavas? omg sa spamatajLucykk napísal:AHOJ JA MAM TIEZ PRIATELA,CHODIME SPOLU DVA A POL ROKA.jA SOM MU JASNE POVEDALA,ZE KED BUDE CHCIET IST ROBIT DO ZAHRANICIA TAK SA ROZIDEME.jA TAKE VZTAHY NA DIALKU NEUZNAVAM.hNED SI TO ROZMYSLEL....PRECO NEIDE S TEBOU???
Tomuto hovorim bez servitok pi*a na ntúLucykk napísal:AHOJ JA MAM TIEZ PRIATELA,CHODIME SPOLU DVA A POL ROKA.jA SOM MU JASNE POVEDALA,ZE KED BUDE CHCIET IST ROBIT DO ZAHRANICIA TAK SA ROZIDEME.jA TAKE VZTAHY NA DIALKU NEUZNAVAM.hNED SI TO ROZMYSLEL....PRECO NEIDE S TEBOU???
A spanoo tebe fandím a zároveň ti aj troška závidím že to ten vzťah dokážete takto udržať
-
zuzkazuzka
VIP
-
t0m4s3
Admin
Aky je rozdiel medzi takymto "vztahom" na dialku a napr. vztahom cez azet? Ziadny nevidim ...spanoo napísal:Len Vam chcem oznamit, ze moja polovicka ma zase pride pozret 21-25 marec...uz sa moc tesim...davam, na radu zuzkyzuzky, ze aspon raz za jeden-dva mesiace sa stretneme...
Ozvem sa sa potom ako bolo
-
Shark NX
Addict
tomase obrovsky ... oni sa poznali davno pred odlucenim ... a IM pouzivaju len ako konverzacny prostriedok kedze nemozu byt spolu a to im nahradza nevyhnutny kontakt ... A udrziavat vztah bez obcasneho stretavania je velmi tazke ...t0m4s3 napísal:Aky je rozdiel medzi takymto "vztahom" na dialku a napr. vztahom cez azet? Ziadny nevidim ...
A "vztahy" cez azet su vacsinou take ze osobu ktorej pises vobec nepoznas tzn zacinas od nuly ale to asi vies.
rozdiel je v tom ze vztahy cez azet niesu na 2200km, potom je rozdiel, ze ja som zo svojou polovickou uz 4 roky a 3,5 roka sme boli spolu kazdy den(aby som bol presny tak nejakych 25 dni do mesiaca) Potom je rozdiel, v podstate v tychto rozdieloch mozem pokracovat do nekonecnat0m4s3 napísal:Aky je rozdiel medzi takymto "vztahom" na dialku a napr. vztahom cez azet? Ziadny nevidim ...
zuzkazuzka: Dakujem...
//autoeditácia príspevku ( 30 Jun 2008, 13:47 )
Ja len aby som Vas informoval o nasom postupe. Moja polovicka ku mne prisla 21/06/2008 a zostane tu 3 mesiace...
Takze pre vsetkych tych, ktori neveria,ze laska na dialku existuje...
NEMATE PRAVDU