nezname zariadenie v pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nezname zariadenie v pc

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia mam vsetky ovladace v pc no napriek tomu jedno zariadenie mi stale pise ze nema ovladac a ani na internete ho nieje schopne najst ako nerobi mi to ziaden problemy o vsetkom hw v pc viem sak som to skladal ale nechapem co to je dam aj screen jeden je z device manageru a druhy s popisu hw :? ja teda nemam ani sajnu co za acpi odomna moze chciet ako viem co je acpi ale kebyze je to klasicke myslim ze by nemal byt az taky problem aby to nevedelo najst ovladac :roll:

/edit podotykam este ze nenajde ho ako pod windows xp tak aj windows vista ultimate 32bit

este mozem dodat ze som na internete nasiel clanok o niecom podobnom mam sa odkazat na toto je to nieco podobne ? moja doska je ASUS M2NPV-VM

Kód: Vybrať všetko

http://www.chip.cz/cs/tipy-a-triky/aktivace-neznamych-komponent-u-desek-asus.html
/up skusal som to podla toho navodu co som dal link no to acpi napise ze nenaslo ziaden driver a ze sa nedokazalo nainstalovat tak ja vazne nechapem co to je zac :?
Prílohy
oznacenie prislusneho hw.JPG
nechapem.JPG
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

/up nikto nevie ? :(
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

prekaza ti to tam nejak? lebo ja to tam mam na obidvoch PC co mam doma a ak ma pamat neklame tak som este nevidel PC, ktory by to tam nemal...mozno to bude len pre nieco rezervovane :)

\\sheep: alebo ma klame pamat :D ale zrejme to bude sposobene tym, ze ja zo zasady nenahadzujem vsetky drivere - len co mi to zbytocne spomaluje pc... :wink:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Pozeram, ze nemas nahodenu zvukovku na doske. K instalacii potrebujes predtym aj nainstalovat driver od MS: http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... MIGR-65456 Skus ho nahodit, ci to nie je prave UAA HD driver.
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

nedával si náhodov na Win XP Service Pack 3 ? lebo ak áno, to čo napísal pato83 by ti mohlo pomôcť (SP3 totiž v sebe nemá korektné ovládače pre audio on-board)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

zachariasko napísal:nedával si náhodov na Win XP Service Pack 3 ? lebo ak áno, to čo napísal pato83 by ti mohlo pomôcť (SP3 totiž v sebe nemá korektné ovládače pre audio on-board)
Iba v pripade visty s tymto nema clovek problemy pokial ma HD audio./ tym samozrejme neobranujem vistu, nazor sa nemeni zatial urcite / Ale ak toto ani SP3 neriesi /aj ked je neofiacialna / , tak to je velmi smutne. Len ked si prejdes toto forum, je tu niekolko tem ohladne tohto.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

konyk87 napísal:prekaza ti to tam nejak? lebo ja to tam mam na obidvoch PC co mam doma a ak ma pamat neklame tak som este nevidel PC, ktory by to tam nemal...mozno to bude len pre nieco rezervovane :)
tak to si tych pocitacov videl asi malo :D
Napísať odpoveď