Ahojte
Som uplny zaciatocnik vo photoshope
Chcel by som sa naucit robit nejake layouty a tak ...
potreboval by som poradit skadil zacat a ako rozrezaval layouty do webu ...
HTML viem na 95% a CSS na 60%
Dakujem ...
P.s. aby som vam ozrejmil moj najlepsi vykon vo photoshope pridavam ho prilohou
no .... takze chapem ze to treba spojit v css ale ako ? nejaky navod alebo daco take ...
moj najlepsi vykon je asi to co vidite ale nakreslit web by nebol problem potom by som potreboval vediet ako to treba rozrezat a ako to dat do css + html
imageready to dokaze (mal by byt sucastou photoshopu) cele to narezes na slices a kazdemu rezu pridelis funkciu ako button a tak. potom to cele savenes do html ale kod budes mat tak na 2 veci... neprehladny a hnusne skaredy potom mozes dalsie 4 dni editovat ten kod nech to dava zmysel. ood luck
Trochu nechápem - vravíš že ovládaš HTML a CSS a teraz ani netušíš ako to máš narezať? WTF ... To je ako keby si povedal že vieš ako vyzerá "B" ale nevieš ho napísať.
LLucia napísal:Trochu nechápem - vravíš že ovládaš HTML a CSS a teraz ani netušíš ako to máš narezať? WTF ... To je ako keby si povedal že vieš ako vyzerá "B" ale nevieš ho napísať.
ja neviem robit s photoshopom lebo som mal pc ktory ho neutiahol
rezanie webu v photoshope, je to otazka par minut. Co ale zabere viac je, rozmysliet si ako grafiku navrhnut, aby si ju potom cez css dokazal pospajat a stranka vyzerala skutocne tak, ako si si ju nakreslil. Samozrejme aby celu stranku netvoril jedna velka klikacia mapa