64 bitový windows
64 bitový windows
zdravicko, chcem sa spytat mam 6 GB Ram a 32bit. win mi to nevyuziva...Este nikdy som vsak nemal 64bit. system, ale co o tom citam tak neviem ci sa mi to oplati, lebo vacsina software alebo hlavne ovladacov nejde...Tak urcite sa mi to koli tej RAMke oplati, ale je to vsetko spatne kompatibilne aj s 32bit software ? Ale Hry asi nie su spatne kompatibilne vsak ? poradte niekto...dakujem 
no to mas pravduGothaR napísal:Hry spustis v rezime kompatibility (starsie) a novsie su uz prisposobene aj pre 64b systemy. Nemas sa coho bat, urcite na tom nebudes hrat 5-6 rocne hry
Podla mna urcite ano, ale tak aj teraz mozes prebehnut stranky vyrobcov a pozriet, ci tam su 64 bitove ovladace pre vistu, ak najdes vsetky dolezite, mozes sa pustit do instalovaniaditexi napísal:no to mas pravduja chcem teraz hrat tie novsie uz, a ked tak, tak max. 2 roky stare...a inak co sa tyka mojho HW, tak PC som kupoval teraz v novembri, tak to si myslim ze by malo byt dost nove nie ?
PS: ak pouzivas nejaky "specialny" program ako napriklad CAD alebo nejake kancelarske specialitky, tak si tiez over, ci nemaju s vistou problemy, ale nemali by mat.
ok, dikes, a kancelarske programky niako nepouzivam, max. open office alebo ms office to je vseGothaR napísal:Podla mna urcite ano, ale tak aj teraz mozes prebehnut stranky vyrobcov a pozriet, ci tam su 64 bitove ovladace pre vistu, ak najdes vsetky dolezite, mozes sa pustit do instalovaniaInak ak by ti nesiel nejaky multimedialny prehravac, ktory si si oblubil, tak lahko najdes nahradu. A v hrach nevidim problem.
PS: ak pouzivas nejaky "specialny" program ako napriklad CAD alebo nejake kancelarske specialitky, tak si tiez over, ci nemaju s vistou problemy, ale nemali by mat.