Zalubila sa do mna, neviem co mam spravit
Zalubila sa do mna, neviem co mam spravit
ahojte.mam taky problem.mam babu uz dva mesiace sme spolu.bojoval som o nu strasne dlho a som rad ze ju znova mam.na nete som si nasiel kamosku super kamosku ,, pisavame spolu kazdi kazdi den. aj sme sa stretli. a ona sa domna zalubila.mislela si ze ja nemam babu.ale ja babu mam.teraz je jej strasne zle,dorezala si kvoli mne ruky.neviem co mam spravit,prosim vas poradte my.pretoze my na tej kamoske strasne zalezi a mam ju hrozne rad.dakujem 
Re: Zalubila sa do mna, neviem co mam spravit
to si jej jako predtym nepovedal ze mas uz vztah?
To ako je mozne ze ked ste spolu kecali, nepadla otazka, ci ste volni?
To si nevycitil ze tak holka ma o teba zaujem, tak si ju nepripustim k telu a poviem jej ze mam ineho partnera.
No ten vek ma tiez zaujima.
Velmi nebezpecna situacia, no aspon do zivota budes vediet ze ludske city su casto velmi krehke...
To si nevycitil ze tak holka ma o teba zaujem, tak si ju nepripustim k telu a poviem jej ze mam ineho partnera.
No ten vek ma tiez zaujima.
Velmi nebezpecna situacia, no aspon do zivota budes vediet ze ludske city su casto velmi krehke...
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ty si dievca ako mimo?čabajka napísal:učeň !!!
No a potom nech mi niekto ešte chvíľu navráva, že muži nie sú svine.
vieš čo ti prajem ? Aby ťa okašľali obidve, iné si nezaslúžiš.
a ty si doživotne trieskaj hlavu, aký si idiot.
Jeez fuck, ludia ma nikdy neprestanu udivovat.
P.S. To, ze sa reze nieje psychicka choroba, ale je jednoducho "in"
-
jin
VIP
ucen: Chyba nastala hneď, že si jej nepovedal, že máš vzťah. Ona to následne nezvládla a zo sklamania a smútku to preexponovala a ako tvrdí - dorezala si ruku. Z psychologického hladiska ak by sme to brali ako masochizmus to môže byť to, že si vyčíta, že si robila príliš veľké nádeje a že si namýšľala - preto sa musela potrestať. Ale o tejto pohnútke silno pochybujem, skôr je to ovplyvnenie EMO trendom. Dosť veľkú úlohu tu teraz zohráva vek.
Hlavne čo teraz musíš urobiť je nedávať jej ďalšie nádeje, že by s Tebou mohla niečo mať, inak ju ot bude bolieť duševne ešte viac. Proste musí pochopiť že niekoho máš - aj keď to pre ňu nebude príjemné.
čabajka: Čo Ti spravili muži...?
Hlavne čo teraz musíš urobiť je nedávať jej ďalšie nádeje, že by s Tebou mohla niečo mať, inak ju ot bude bolieť duševne ešte viac. Proste musí pochopiť že niekoho máš - aj keď to pre ňu nebude príjemné.
čabajka: Čo Ti spravili muži...?
mne sa rozpada vztah s babou co ju lubim, dlho som o nu bojoval a rezem si ruky? ak to je pravda tak to dievca je bud psychicky strasne slabe alebo trosku mentalne mimo lebo zdravy rozumny clovek by to nespravil....
ucen: 2 moznosti - chvilku ignoruj, ved hadam sa nezabije.... potom sa jej ozvi ked ju taka nalada hadam prejde
druha moznost - stretni sa s nou, porozpravaj, vysvetli.. uisti ju,ze ju mas rad a ze si si nemyslel ze ona je na tom takto, ze keby si vedel ze k tebe nieco citi tak jej urcite povies ze mas priatelku skor ale ze si ju bral len ako kamaratku a taketo nieco fakt necakal, ze ta to mrzi a podobne blaboly ale proste jej to nejak rozumne vykecaj
for cabajka: bodaj by sa na teba v zivote uz chalan ani nepozrel a neprehovoril.. keby bol ucen svina tak sa v tom vyziva ale jeho to ocividne trapi a pyta sa co ma robit... teba stretnut osobne tak ti kvalitne vypi*ujem a zachovam sa ako svina... lebo nazormi co sa tu prezentujes mi pripadas ze niesi uplne vporiadku
ucen: 2 moznosti - chvilku ignoruj, ved hadam sa nezabije.... potom sa jej ozvi ked ju taka nalada hadam prejde
druha moznost - stretni sa s nou, porozpravaj, vysvetli.. uisti ju,ze ju mas rad a ze si si nemyslel ze ona je na tom takto, ze keby si vedel ze k tebe nieco citi tak jej urcite povies ze mas priatelku skor ale ze si ju bral len ako kamaratku a taketo nieco fakt necakal, ze ta to mrzi a podobne blaboly ale proste jej to nejak rozumne vykecaj
for cabajka: bodaj by sa na teba v zivote uz chalan ani nepozrel a neprehovoril.. keby bol ucen svina tak sa v tom vyziva ale jeho to ocividne trapi a pyta sa co ma robit... teba stretnut osobne tak ti kvalitne vypi*ujem a zachovam sa ako svina... lebo nazormi co sa tu prezentujes mi pripadas ze niesi uplne vporiadku
-
last_knight
Light Professional
no padlo tu par skvostov ohladom rezania, ku ktorym by som sa pridal, to ti akoze ona povedala ze sa dorezala, alebo co? este som nepocul, aby sa baba dorezala kvoli niekomu koho poriadne nepozna, alebo pozna cez net (ty si nejaky sexsymbol)
a k teme, kolko to mate rokov?
to ta nenapadlo nieco povedat v zmysle, ze pride iny lepsi krajsi, mudrejsi, pripadne ze nie si pre nu vhodny, a pod??
(teba by mali vyhlasit za vzor vsetkym chalanom)
a k teme, kolko to mate rokov?
to ta nenapadlo nieco povedat v zmysle, ze pride iny lepsi krajsi, mudrejsi, pripadne ze nie si pre nu vhodny, a pod??
(teba by mali vyhlasit za vzor vsetkym chalanom)
-
erytrocyt
VIP
Re: Zalubila sa do mna, neviem co mam spravit
toto vyrieši psychiatria, nie ty...ucen napísal:ahojte.mam taky problem.mam babu uz dva mesiace sme spolu.bojoval som o nu strasne dlho a som rad ze ju znova mam.na nete som si nasiel kamosku super kamosku ,, pisavame spolu kazdi kazdi den. aj sme sa stretli. a ona sa domna zalubila.mislela si ze ja nemam babu.ale ja babu mam.teraz je jej strasne zle,dorezala si kvoli mne ruky.neviem co mam spravit,prosim vas poradte my.pretoze my na tej kamoske strasne zalezi a mam ju hrozne rad.dakujem
-
Majka16
Light Expert
Hm.. takéto baby nemám rada... i keď jednu poznám osobne.. no a čo sa týka tvojho problému, mal si jej povedať že si zadaný,ale na to je už neskoro, čas nevrátiš.. určite by som sa kvôli nejakému kamošovi nerozišla s mojím chalanom! v žiadnom prípade. Jedine, ak tu babu ľúbiš viac ako svoju priateľku...
tomu sa hovorí akože EMO a ževraj to je teraz kúúúúl či čoob3l1x napísal:videl si to ako si dorezala ruky ? alebo ti to len povedala ? povedala ti to nejaka jej kamaratka ?
moze to byt aj psychicka choroba ak sa reze ... vtedy je potrebne navstivit psychologa (oznamil by som to rodicom)
tipujem max. strnast rokov
-
Sagittarius
Guru
no, na toho psychologa by sa mohla nahnevat a dorezat sa este viac... a o EMO ti neuveri, bo na MTV videla Tokio Hotel a je to super.DYLYNO napísal:tak tak 13 - 14 a EMO...predsa ti starsi uz maju trosku rozumu...
a k teme: skus ju pozvat na pohovor k psychologovi alebo je vysvetli, ze EMO je .....
//teraz aby si to niekto nyvysvetloval zle, ja len rozpravam zo svojich skusenosti a nesnazim sa nejako hanit tychto ludi