Mam jednu otazku uz drtim PC verziu som ju videm celkom dobre seedovanu tak som si ju stiahol a snazim sa pozbierat vsetkych tych 20 vlajek v assasinskom meste nasiel som ich 19 ale za just nie a nie najst tu 20 som to cele mesto preliezol hore dole vsetky kuty snad 4 krat....nema miekto nejaku mapu kde by mohly by byt namalovane ..?niekto nevidel ?
//P.S. zevraj tieto bonusove akcie robit je absolutna zbitocnost .... kamos mi tvrdil ze cital clanok kde to typek uplne vsetko urobil pozbieral atd a vobec nic nic extra mu to nedalo .. je to pravda ? je to iba tak na okrasu aby sa s tym clovek mohol iba pochvalit ze PCHa ja to tieto special zvladol ? ale je to iba take prijemne spestrenie ?
Toy M@ch!n3 napísal:ja som v tom prvom hladal a zatial nasiel len 17 inak za ti vlajky asi fakt nic nedostanes je to len spestrenie aby si sa nenudil
Ja sa uz nenudim ja uz chytam s toho nervy vazne som preliezol kazdy kut a kazdu strechu 3 krat tip odomna hodne ich zbadas na tych jumpoch do sena z okrajov odtial je ich vidiet a jedna je tak sikovne na namesti skryta a ked vidis aj ze barak konci u skaly tak sa chod pozriet az na roh lebo jedna vlajka je tam uplne na pravej strane niekde v strednej urovni mesta v slepej ulicke skryta tam boli hned dve tesne pri sebe....
No to je bug da sa dostat aj za stenu niektorych budov ale odtial uz nie ked robis blbosti dostanes sa hocikde Ale ked nerobis nic hrozne tak by sa to stat nemalo
tak jsem to dneska nainstaloval a vubec nevim co delat v tom treningu )) je tam zastup nekolika desitek lidi a porad chodijou dokola a maji na hlave nejaky dzbany.... ukazuje ze mam drzet SHIFT abych je jako rozrazel, ale co stim ??? Diky za radu
Ked si prekopirujes subory z ENG verzie do RU tak to nebude fungovat cize musis odohrat ten jeruzalem po RU ak mas ENG verziu s patchom a potom to preinstalujes naspet do ENG
alebo si skopirujes celu hru inam das patch a spustas ENG RUS podla potreby ptze do toho jeruzalema sa este budes vraciat a myslim, ze som niekde cital ze to pada aj v nejakom inom meste na konci takze imho je lepsie urobit kopiu a dat patch ako 10x reinstall
Šu-Do napísal:nakopcit si mapy z eng verzie.. cize nic moc.. tak ci tak to budu giga dat... kasli na to.. za pol mesiaca.. aj skor je tu normal verzia
Hej tiezsi pockam lebo co som cital ake su extremne problemi ked sa snazis tu rusku verziu znasilnit zase na anglicku .. je to blbe počkam si radsej ...
No nechcem byt paranoicky ale kto vie ci to nevypustili zamerne s tym bugom .... lebo co som cital potom topicky ohladom toho fixu aby sa clovek dostal do jeruzalema tak s 30% sa typkovci co to skusali opravit a robilo to problemi sa na to vybodli a povedali ze proste si radsej kupia originalku ...