som sa kvalitne zasmialfruxo napísal:od dnes o sebe mozem povedat ze som chlap... uz mam 14
![]()
![]()
Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
+ vonka partia, paradne flipy
- dnes som sa vobec nevyspal, o tretej som sa zobudil na bratove chrapanie a potom som bol nuteny ist prec z izby a spat na zemi
-/+ zajtra doucko z matiky, snad aspon troska pochopim co berieme
//ta sa nepodpis
neviem kto mi dava k-, ale viem, ze zivot ho musi dost bit, sa uz boji aj podpisat. co uz.
- dnes som sa vobec nevyspal, o tretej som sa zobudil na bratove chrapanie a potom som bol nuteny ist prec z izby a spat na zemi
-/+ zajtra doucko z matiky, snad aspon troska pochopim co berieme
//ta sa nepodpis
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
dnes ma potesilo jedine to ze sa stahujem z izby od toho spolubyvajuceho. co je vela to je vela. piatok je ten den 
a nahnevalo ma ze som sa zase opil. v elame bola vcera prijimacia party kde sme prijimali novych clenov...
och ty darcak onanista. mi davas za kazdy priespevok -k akoze o co ti ide? si myslis ze mna to trapi alebo s tym mam nejaky problem ze mi das -? mi to je fuk. kludne si nahon 10 minusiek za den na moj ucet. len jedno by som ti rad napisal. si ubohy. strasne ze nie si vobec schopny sa podpisat. sa bojis?
a nahnevalo ma ze som sa zase opil. v elame bola vcera prijimacia party kde sme prijimali novych clenov...
och ty darcak onanista. mi davas za kazdy priespevok -k akoze o co ti ide? si myslis ze mna to trapi alebo s tym mam nejaky problem ze mi das -? mi to je fuk. kludne si nahon 10 minusiek za den na moj ucet. len jedno by som ti rad napisal. si ubohy. strasne ze nie si vobec schopny sa podpisat. sa bojis?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
nejakymarko
Addict