Nová hlavná stanica
Nová hlavná stanica
na youtube som nasiel vizualizaciu novej bratislavskej stranicwe-respektive arealu...co si myslite bude sa aj take neco stavat???...link:
Pevne verím, že áno
Začiatok stavby je naplánovaný na november 2006, takže už sa nemôžem dočkať
IMHO aj most košická plánovali už začiatkom devadesiatych rokov. Na stanici v stanovenom termine akurat zrekonštruovali nastupište č.2.
Osobne som ale rad, že sa to tak vlečie, lebo keď to tam rozbombardujú, tak budu všetky vlaky presuvane na nove mesto a do petržalky a to mi 2x pohodlne nebude. Ešte nech rok počkaju, než zmaturujem a možu začať..
IMHO aj most košická plánovali už začiatkom devadesiatych rokov. Na stanici v stanovenom termine akurat zrekonštruovali nastupište č.2.
Osobne som ale rad, že sa to tak vlečie, lebo keď to tam rozbombardujú, tak budu všetky vlaky presuvane na nove mesto a do petržalky a to mi 2x pohodlne nebude. Ešte nech rok počkaju, než zmaturujem a možu začať..
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ked si pozriete noviny tak minimalne raz do tyzdna je clanok ze sa bude niekde nieco nove stavat hlavne v BA, ale ako pozeram tak pozeram sotva vidim jednu destinu zacatych stavieb a toto je uplne rovnaky pripad
hlavne ze v kazdom clanku uz pisu ake budu vyhody, kapacity, ako to vyuziju... a samozrejme cas dokoncenia ktory takmer nikdy nestihnu
hlavne ze v kazdom clanku uz pisu ake budu vyhody, kapacity, ako to vyuziju... a samozrejme cas dokoncenia ktory takmer nikdy nestihnu