css prechody farby

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
ATOMIC
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

css prechody farby

Príspevok od používateľa ATOMIC »

jak na to?? nato cumim, a skusam rozne veci ale nic. ako urobit take prechody? ze hore modra a dole zlta, to len tak na skusku ako??
chrobakos
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

vem ze v noych CSS sa da vsetko mozne(kua uz musim dajaku knizku kupit) ale sak photoshop nefunguje ?:)

skus www.jakpsatweb.cz ;) maybe najdes
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

no to sa neda spravit pomocou css, ale napr. vo photoshope si spravis taky pruzok a ten nastavis ako pozadie nejakeho divu... bude sa ti potom opakovat v x-ovej osi... takyto pruzok :arrow: http://www.tizag.com//pics/BannerTileBackground.gif ...
ale zas mna by zaujimalo ako to spravit... skusal som to vo photoshope ale moc dobre to nevyzeralo :D
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

digo napísal:no to sa neda spravit pomocou css, ale napr. vo photoshope si spravis taky pruzok a ten nastavis ako pozadie nejakeho divu... bude sa ti potom opakovat v x-ovej osi... takyto pruzok :arrow: http://www.tizag.com//pics/BannerTileBackground.gif ...
ale zas mna by zaujimalo ako to spravit... skusal som to vo photoshope ale moc dobre to nevyzeralo :D
to je už tvoj problém že si neklikol na tie linky čo som dal. Okrem css kodu je tam aj návod ako to spraviť v grafickom editore
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

audiotrack napísal:to je už tvoj problém že si neklikol na tie linky čo som dal. Okrem css kodu je tam aj návod ako to spraviť v grafickom editore
tak pardooon pane ze som sa dopustil takej nehoraznej chyby :roll:
ja som klikol len na ten prvy :? ale dik... :|
Napísať odpoveď