viem,ze je to daco na to,aby som mohol hrat hry cez net.ale inac nic o tom neviem.bol by niekto taky dobry a vysvetlil mi to?
hamachi-co to je?
hamachi-co to je?
hamachi-co to je?
viem,ze je to daco na to,aby som mohol hrat hry cez net.ale inac nic o tom neviem.bol by niekto taky dobry a vysvetlil mi to?
a moze napisat,aj kde sa da stiahnut 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Kibo
Hardcore addict
nemyslel som to zle, ked sa niekto opyta ze ci mu niekto vie poradit preco nenabija n95 cez usb kabel a ci sa to da dako vyriesit, alebo ci je lepsi orange resp. tmobile je ine ako ked sa dakto opyta co je hamachi, alebo ze kde najdem tv program...
keby som ho chcel odpinknut tak mu dam len googla, ale dal som mu aj link kde najde vsetko, takze som mu poradil (snad).
je rozdiel hladat teoriu relativity v povodnom zneni a zadat jedno slovicko do googla
keby som ho chcel odpinknut tak mu dam len googla, ale dal som mu aj link kde najde vsetko, takze som mu poradil (snad).
je rozdiel hladat teoriu relativity v povodnom zneni a zadat jedno slovicko do googla
-
blitzkrieg
Professional