hmmm rumík... (alebo vlastne runík..)
a na nejaký druhý tretí ... deň, keď už je toho moc... tak vtedy je fajn becherovka, bylinky predsa liečia...
citrus, pivo, spišská hruška no a to je asi všetko...
No to aby som začal vymenovávať ale fakt naj je podľa mňa Pezinské hradné Červené polosuché(NOT hradná svieca). Ale naposledy keď som ho pil bolo celkom horké, strašne páchlo orechmi a naspodku bolo kinder surprise(dakasi čierna hmota asi to bolo víno zo spodku suda ).
najma pivo(Bazant, Gambrinus, Corona..), cider, cervene vino(suche-ci uz frankovka alebo svatovavrinecke)sem-tam biele vino(samozrejme suche), nejaky shiraz..portske vino, najma hot-port, fernet citrus, vodka(ked uz tak smirnoff, sry, ale tie sk vodky/mozno az na Goral/sa pit absolutne nedaju)-red-bull...
Poviem vam pravdu ze tequilu som este nepil musim uznat ze stych jemnejsich ten Fernet stock citrus a tvrdsie "vinko" Kentucky Jack (traba si len zvyknut) ...
1. borovicka+citronovy dzus...super kombinacia, po konzumacii zamrazuje
2. gin+tonic
3. tequila silver+citron+skorica (so skoricou by sa mala davat goldka ale skuste)
no a prilezitostne:
- ked sa da, tak objednavame vopred ARDBEG ...google ...
edit: no ale aby ste ma pochopili tak pýtam sa preto, lebo som ešte nemal možnosť tento alkáč piť, ale veľa známych mi hovorí, že je moc dobrýý... tak neviem neviem
Najvacsi hnus, ktory som kedy pil. Hadam jediny alkohol na svete, ktoreho som nebol schopny vypit ani jedinu 0,04-ku. Dvakrat som si odchlipol z pohariku a potom to vylial.