Liga majstrov

O športe...
Steven666
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

ani slovami nemôžem vyjadriť aký som rád že Arsenal postúpil :smt023 :aasmile29:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

zimomriavky :smt009
Talianski hraci by mali popremyslat nad tym ci je vyhodnejsie hodit sa na zem alebo vstat a bojovat o loptu ako Theo :D
Ano, futbalovy BOH existuje..
Inac gratulacie aj pre kamaratov z MUFC, kiezby sme sa stretli az vo finale
:wink:
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

ako je to teraz? su dako urcene stvrtfinalove dvojice alebo sa bude este losovat?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

14.03.2008
14.00CET Nyon UEFA Champions League
Quarter-finals, semi-finals and final
Arthas06
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arthas06 »

Arthas06 napísal:jj aj ja si myslim Arsenal vyhrá 2:0
čo som vám hovoril že Arsenal vyhrá 2:0 :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tiez som rad, ze Arsenal porazil tych Milanskych hnupov! Hlavne ku koncu prvej polky ich krutili ako na kolotococh.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vsetko podla planu, AC je von, presne ako som predpovedal a v klude isiel na tiket s kurzom 3.60. Vzhladom na to, ze cely ani minuly zapas nic nepredviedli, tak Arsenal postupil uplne pravom, pretoze si niekolkokrat v zapase dokazal spravit neskutocny tlak, avsak ten vacsinou stroskotal a prilis velkej kombinacii hracov - hrali az moc na krasu.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

este zapas Sevilla : Fenerbachce vyzeral podla skrateneho zaznamu dobre..Ludia odpadavali po pokutovych kopoch :)
Tesim sa na zajtra aj ked obe televizie davaju Real, snad sa niekde najde Lpool s Interom(a dalsia velka prehra talianskeho catenaccia) :P
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

neviem či to vieš, ale dnes hrá Liverpool dohrávku PL z Interom hrá až o týždeň, lebo sa nemôže hrať zápas ligy majstrov na tom istom štadióne 2 krát po sebe, pravidlo UEFA.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No, som velmi rad ze Arsenal vyradil AC a co som este radsej po zasluzenom vykone. Ak budu takto pokracovat tak to kludne moze byt aj vyhra v LM co by som doprial najma Wengerovi po tych 12 rokoch trenovania.

Fajnovo postupil aj Manchester, zajtra pekne postupia aj Liverpool a Chelsea a Madrid vyradi Rim a tym sa taliani mozu pakovat domov a aspon sa ukaze ktora liga je na najvyzsej urovni.
Key5ers0ze napísal:zaujimave, ze na Kaka sa piska absolutne vsetko, staci, ze sa na neho niekto pozrie, zatial co jednoznacne fauly na hracov Arsenalu su rozhodcami odignorovane(dokonca hodnotene zltou kartou pre sfaulovaneho Alexandra Hleba)..
Okrem toho poskodil Arsenal odmavanim vymyslenych ofsajdov a velmi velakrat kuskoval hru aj ked mohol nechat vyhodu, rozhodca bol najslabsi clanok zapasu, ktory moze ist piskat zapasi prave tam do rozmaznanej Serie A kde sa piska kazdy fyzicky kontakt.
Key5ers0ze napísal:Talianski hraci by mali popremyslat nad tym ci je vyhodnejsie hodit sa na zem alebo vstat a bojovat o loptu ako Theo
A toto je to co sa mi paci na anglickych muzstva a nepaci na talianskych. Hraci v anglicku idu po lopte aj ked vedia ze ju neziskaju a hraju na 110%, v taliansku take nasadenie nehrozi.
Key5ers0ze napísal:zaujimavy momentik, ked komentator hovori, ze tifosi si kompenzuju zly vykon AC spievanim choralov a ja pocujem len silny piskot a v pozadi choral: Ade-bayoooorrr, Ade-bayooorr, give him the ball, and he will score!!
Aspon vidiet ze Arsenal bol lepsi zo vsetkych stranok vratane fanusikov ktori boli v mensom pocte.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Steven666 napísal:neviem či to vieš, ale dnes hrá Liverpool dohrávku PL z Interom hrá až o týždeň, lebo sa nemôže hrať zápas ligy majstrov na tom istom štadióne 2 krát po sebe, pravidlo UEFA.
juj, na toto som zabudol :oops: :wink:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Spokojnost, a som najviac rad, ze sa este bude losovat, pretoze ked som vcera pozrel teletext s vysledkami a videl som pod sebou postupujucich Barcelona a pod tym Manchester tak ma zmrazilo :)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Ja len v tom dúfam,aby sa Arsenal hned nestretol s MUFC.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Dnes podľa mňa postúpi Chelsea, Porto a AS Rím.
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Key5ers0ze napísal:este zapas Sevilla : Fenerbachce vyzeral podla skrateneho zaznamu dobre..Ludia odpadavali po pokutovych kopoch :)
Tesim sa na zajtra aj ked obe televizie davaju Real, snad sa niekde najde Lpool s Interom(a dalsia velka prehra talianskeho catenaccia) :P
Veru bol to pekný zápas podľa záznamu s veľkým množstvom šanci a paradnými golmi najmä zo strany Seville a tiež treba povedať, že aj pičinením brankara Fenerbahce, ale ten potom zažiaril pri pokutových kopoch a je z neho hrdina :) Osobne si myslím, že Fenerbahce vzhľadom nato ako prešli skupinovou fázou LM a teraz cez Sevillu sú čiernym koňom tohto ročníka a verím, že ešte niekoho silneho vyradia v dalších bojoch :wink:

btw. toto musela byť najlepšia dvojica zo všetkých vzhľadom nato koľko golov v dvojzápase padlo (10) + pokutové kopy - pekný ofenzívny futbal

Steven666 - v dalších bojoch by som radšej videl Real Madrid :) , a Chelsea spolu s Portom si myslím, že dalej pôjdu
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

no vieš AS hrá najlepší futbal z Talianska a keď majú svoj deň dokážu aj prekvapiť, ale mám rád celkom aj Real a spolu s AS sú v mojom rebríčku na popredných priečkach.
REBELL
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa REBELL »

spike97 napísal:Ja len v tom dúfam,aby sa Arsenal hned nestretol s MUFC.
A prečo nie? Náhodou by to bolo veľmi zaujímavé. V anglickom pohári, či k de to už bolo, MUFC rozbil Arsenal, možno by mu to vyšlo aj tu. Aj keď Manchestru sa moc nedarieva v LM. :( Snáď tento ročník bude úspešnejší preň. :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mam pocit, ze Real to dnes vecer neda..Predsa len zranene opory a AS v plnej sile..
Drzim palce Olympiakosu Pireus :)

REBELL: ak by sa stretli vo finale ukazali by celemu svetu, ktora liga je najlepsia na svete :wink:
Btw. ak by bolo finale Barcelona : Arsenal bol by som strasne stastny :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

keyser ale take finale nebude :P Barca na to tento rok nema IMHO a Arsenal si este tiez bude musiet taky rok - dva pockat, je to este strasne mlady tim, aj ked vyradili AC ( cim nepochybne ukazali velku silu ) skor to vidim na Manchester, Chelsea or Real ( ak dnes postupi ovsem :) )

//keyser: viem ze Celza su lamy, ale tak zasa Pireus :) to je snad povinnost
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Drago: to by Chelski musela prejst cez Pireus :)
a ked uz tak, doprajem to aj Fenerbachce :wink:
Napísať odpoveď