ako prebudit hlas vo filme
ako prebudit hlas vo filme
Mam problem - mam film ktory ma v sebe zvukovu stopu ktora je velmi ticha a chcel by som ju "vybrat vo VIRTUAL DUB MODe a v nejakom softe "prebudit" ten hlas - jednoducho ho urobit hlasnejsim a potom tuto hlasnejsiu stopu znova narvat do filmu. Viete mi poradit aky soft by vedel toto prebudenie urobit a tiez velmi strucny navod ako na to??? Dik
vyber nejako zvukovu stopu a v audacity ju otvor a tam zvys hlas.
vo virtual dube neviem ako vytiahnes zvukovu stopu, ale v audacity postupuj takto:
na stahuj.cz si sosni program
potom nainstaluj program, otvor
daj subor - otevrit - vyber si zvukovu stopu
pockaj kym prebehne import
a na lavej strane mas take + a -, tak tym + pridavas dB. len si daj bacha, aby ti to potom velmi nesustalo. potom daj subor - exportovat jako mp3, daj si nazov, vyber si kam to chces a daj uloziz. potom to nejako vo virtual dube spat spoj. snad som ti pomohol.
vo virtual dube neviem ako vytiahnes zvukovu stopu, ale v audacity postupuj takto:
na stahuj.cz si sosni program
potom nainstaluj program, otvor
daj subor - otevrit - vyber si zvukovu stopu
pockaj kym prebehne import
a na lavej strane mas take + a -, tak tym + pridavas dB. len si daj bacha, aby ti to potom velmi nesustalo. potom daj subor - exportovat jako mp3, daj si nazov, vyber si kam to chces a daj uloziz. potom to nejako vo virtual dube spat spoj. snad som ti pomohol.
Kód: Vybrať všetko
snad som ti pomohol.