myslim ze by bolo lepsie keby kupis 256DDR3 ako 512DDR2 aspon ja mam taky nazor pri tej tvojej zostave a zdroj by ti to mal potiahnut ale zalezi aj jaku chces kupit a ci je to nejaky noname zdroj abo znackovy
velkost pamete karty na zdroj nema skoro ziadny vplyv.. ten zdroj je aka znacka?.. otvoris skrinku a pozries sa na nalepku co je na nom.. zdroj je to do coho ide hruby cierny kabel zo zastrcky.. pre istotu.. lebo nevyzeras ako technicky typ
paaaaana zdroj je ta velka skrinka v PC v ktorej je ventilator s ppriemerom 10-12 cm a co huci jak stara zigula ked si myslis ze nwm co to je a znacka je ISO
A ešte niečo.. vzhľadom na Tvoj nízky rozpočet hrozí, že zoberieš aj niečo zo série 7600GS/7600GT od nvidie.. a dobrá rada.. vyhni sa týmto kartám, pretože na SiS chipsetoch + AGP mávajú problémy..
o to sa neboj NVIDIA nezoberiem aj ked su lacne uz mam skusenosti od kamosa ktoremu sa NVIDIA odpalila a este jedna vec do ktoreho slotu ju zapojit ???
si si istý ??? lebo vies namali bi nahodou tie konektori vychadzat z PC?
edit:uz chapem tie PCI sloty su na to keby som tam daval TV kartu a pod.
takze do toho cierneho dat ok??
Necro napísal:si si istý ??? lebo vies namali bi nahodou tie konektori vychadzat z PC?
edit:uz chapem tie PCI sloty su na to keby som tam daval TV kartu a pod.
takze do toho cierneho dat ok??
hej ,no a konektory do ktorych das kabel od monitoru musia byt smerom von zo skrine,sak inak to tam ani nedas
nie nebudes sa napajat na maticnu dosku lebo to sa napajas na integrovanu grafiku budes sa napajat normalne z grafiky
a nebudu furt v bedni pretoze grafika je dlhsia ako karta co ide do pci
Zatazit CPU grafickou kartou? Nieco take aj existuje? CPU a graficka karta su dve samostatne jednotky, ktore si nanajvys predavaju informacie. Do AGP toho vela nanavyberas, takze podla financii, bud radu X1950 alebo 2600