nazov stranky

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

nazov stranky

Príspevok od používateľa peterkozel »

niekde to tu bolo no nedari sa mi najst to - islo o stranku kde sa da upnut napr. jad aj jar subor a tahat odtiah hry cez wap
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

hej, poznám.. tuším som to ja písal niekde ten link, ale mám dojem že to už neexistuje. Trochu som googlil a našiel som niečo podobné: http://www.wap-upload.net/

aj keď tá stránka predtým bola lepšia, lebo si tam mal vlastný účet a veci čo si si upol boli dostupné len tebe :( škoda, no.. aj keď mi to až tak nevadí, lebo dnes už má každý irDA alebo BT tak problém s prenosom vecí do mobilu ako bol kedysi odpadá
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

tak to je skoda, lebo ta stranka bola fajn, no jo len ja magor som zobral teraz samsung d900i a uplne naprd sa tam tlacia hry, fajn vdaka
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

audio: kde na tej stranke sa pretukam k veciam ktore boli uploadnute davnejsie, lebo tam je iba 10 poslednych
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:audio: kde na tej stranke sa pretukam k veciam ktore boli uploadnute davnejsie, lebo tam je iba 10 poslednych
neviem, to som len teraz vygooglil. Nepoznám a neskúšal som, ale asi sa k nim nedostaneš :/

ale som zbadal že aj tu sa dá uploadovať súkromne, tak potom to plne nahrádza tú starú o ktorej bola reč
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

skusali ste tam nieco upnut?, lebo aj ked som sa zaregistroval na tom area tak mi stale drbe ze Unable to upload your file. It is possible, that your file name has invalid characters or the file had been damaged - co som spravil zle bo anglicky moc neviem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

píše že možno má zle znaky v názve alebo je poškodený. Nepoužívaj diakritiku a dodržuj tú veľkosť čo tam píšu: http://www.wap-upload.net/formats.htm
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

bomba uz to bezi, dik
Napísať odpoveď