Mobil budúcnosti: Budeme ho mať pod kožou?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Hehe.. len si neviem predstavit, ako ho budú naši operátori núkať na akciu po 1sk.. a keď každé dva roky bude treba podstupovať novú operáciu..
Ja si však ešte počkám, až bude farebný displej..
A inak keď je mobil napojený na žily a tepny, tak foťák by mohol byť napojený na oči.. a v podstate by mohol dokázať vyfotiť to, na čo sa pozeráš.
Len tam by asi nevznikali najostrejšie fotky.. hlavne u ľudí s dioptriami. No tak objektív by imlantovali do pupka.. resp. mužom do jeho "nástroja".. a slovné spojenie "vyletí vtáčik" získa nový zmysel.. 

//Bobr, ale iba pacientkám..
A inak keď je mobil napojený na žily a tepny, tak foťák by mohol byť napojený na oči.. a v podstate by mohol dokázať vyfotiť to, na čo sa pozeráš.
//Bobr, ale iba pacientkám..
Ty mas fakt dobre napady, najme s tym nastrojom, potom by si mohol ako zubar fotit blombybrm napísal:Hehe.. len si neviem predstavit, ako ho budú naši operátori núkať na akciu po 1sk.. a keď každé dva roky bude treba podstupovať novú operáciu..![]()
A inak keď je mobil napojený na žily a tepny, tak foťák by mohol byť napojený na oči.. a v podstate by mohol dokázať vyfotiť to, na čo sa pozeráš.Len tam by asi nevznikali najostrejšie fotky.. hlavne u ľudí s dioptriami. No tak objektív by imlantovali do pupka.. resp. mužom do jeho "nástroja"..
Re: Mobil budúcnosti: Budeme ho mať pod kožou?
nie, co je vela, to je mocaudiotrack napísal:brali by ste?
-
audiotrack
VIP
Re: Mobil budúcnosti: Budeme ho mať pod kožou?
hej, tiež si myslím.. to radšej nebudem vôbec používať mobilsmejo napísal:nie, co je vela, to je moc
radšej pošlem mail z nohy
-
Kibo
Hardcore addict
takto to zacina a nakoniec z nas budu androidi
uz vidim ako vsetci aziati za tym budu saliet...
mna by len zaujimalo, ze kde bude mikrofon a sluchatko. to ma celeho dorezu aby som mohol telefonovat? mic v zube, sluchatko v usnej chrupavke... teraz vsetci nadavaju, ze vyzarovanie mobilov je skodlive, co potom ked budem mat antenu v sebe alebo bude mat niekde externu? budem svietit po veceroch ako poulicna lampa aby som si zarobil na chemoterapiu?
uz vidim ako vsetci aziati za tym budu saliet...
mna by len zaujimalo, ze kde bude mikrofon a sluchatko. to ma celeho dorezu aby som mohol telefonovat? mic v zube, sluchatko v usnej chrupavke... teraz vsetci nadavaju, ze vyzarovanie mobilov je skodlive, co potom ked budem mat antenu v sebe alebo bude mat niekde externu? budem svietit po veceroch ako poulicna lampa aby som si zarobil na chemoterapiu?
-
audiotrack
VIP
-
Kibo
Hardcore addict
na hlavu ti implantuju solarny panel a ako zalozny zdroj bude pouzite ludske dynamo, len ho este musia doriesit