Runes napísal:huh mozno sa to tu riesilo uz ale obcas zvikneme hravat len tak 4 5 po sieti a neviem to ma clasicky counter nebavi ako sa da spravit Deathmatch alebo gungame server doma ???
musis si do CS nainstalovat zakladny AMX,a potom tam hodit GUNGAME pluginy atd..
ludia neviem ci to patri sem, ale - vcera som hral este vpohode a dnes chcem zapnut CS a mi hodi avast ze to je trojan - ok, preinstaloval som CS a furt to robi... neviete co s tym?
mne spravilo cosi podobne AVGcko. aspon 2 roky pohoda a odrazu ze subor ma v sebe nejaky skodlivy kod. tak som im ten subor poslal, ze nech to fixnu v dalsej aktualizacii a bol pokoj
Hmm ja neviem,mna nebavia...
Mam otazku:
Ako nastavit v hre CS Source tu uvodnu obrazovku ked sa pripojim na nejaky server vecsinov tam byvaju pravidla serveru a.t.d.A chcem sa spytat ako tam môzem vlozit svoj text (samozrejme na svoj server) ?
dodo.gold napísal:Hmm ja neviem,mna nebavia...
Mam otazku:
Ako nastavit v hre CS Source tu uvodnu obrazovku ked sa pripojim na nejaky server vecsinov tam byvaju pravidla serveru a.t.d.A chcem sa spytat ako tam môzem vlozit svoj text (samozrejme na svoj server) ?
v obycajnom cs 1.6 je to v /cstrike/motd.txt (html)... mozno to je aj tak na source, za vyskusanie nic nedas
majkoman napísal:rats mapy su naaaaajlepsie, a hlavne preto, lebo su obrovske, dobre sa to hra aj na SH (superhero) serveroch, kde spidermanom prejdes cely byt
no tak to je ako fakt super,aj to ta bude zaujimat len pri zaciatkoch,casom ti to prepne,zacnes to hrat normalne