sluchadla
Re: sluchadla
Otoc si sluchadlajuraj++ napísal:kupil som si sluchadla na hranie za 1500 SK ale to co malo ist v pravom uch mi ide v lamvom a naopak poradte pls ako to mozem prepnut
sluchadla
k sluchadlam nebolo ziadne cd a su to sluchadla znacky everglide S 500 skusal som aj v control panel ale neprisiel som nato[/i]
tie sluchadla otocit nejde su tvarovane presne na usi(lave a prave), ked ich otocis tak to dost tlaci
//nabuduce si prispevok edituj [tlacitko UPRAV vpravo hore]
kobalt
tie sluchadla otocit nejde su tvarovane presne na usi(lave a prave), ked ich otocis tak to dost tlaci
//nabuduce si prispevok edituj [tlacitko UPRAV vpravo hore]
kobalt
dpc... dal si len dve uplne nepotrebne informacie: typ sluchadiel a ich cenu... s tohto ti nikto nezisti v com je chyba... lepsie by bolo keby si radsej napisal:
aky mas system?
aku mas zvukovu kartu?
robi ti to iba pri tychto sluchadlach, alebo aj pri inych?
pozeral si manual ci tam nahodou nieje o tom zmienka? ( nejake tajne tlacitko
)
a najhlavnejsie: kde ti to ide naopak? v celom systeme, alebo len v nejakej hre?
aky mas system?
aku mas zvukovu kartu?
robi ti to iba pri tychto sluchadlach, alebo aj pri inych?
pozeral si manual ci tam nahodou nieje o tom zmienka? ( nejake tajne tlacitko
a najhlavnejsie: kde ti to ide naopak? v celom systeme, alebo len v nejakej hre?
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
skus ich na mp3 alebo tv....juraj++ napísal:skusal som ich jedine na csku, nato som ich kupil a mam system win xp a kartu nejaku realtke a dal som aj najnovysi ovladaca stale mi to robia[/i]
dobre... este vyskusaj ci to robi len v CS-ku alebo aj v inych programoch (pusti si na nom napr. nejaku hudbu)juraj++ napísal:skusal som ich jedine na csku, nato som ich kupil a mam system win xp a kartu nejaku realtke a dal som aj najnovysi ovladaca stale mi to robia[/i]