cem sa spytat ci ked nainstalujem na zero hout patch 1.04 ci bude pytat crack ak nemam original...cd teraz nemam doma tak nechcem riskovat ze mi to nepojde...
Ja mam otazocku ohladom MP tejto hry.... Je nejaky chat v tejto hre pri MP? Vcera sme to s kamosom skusali ale nictake sme nenasli... Dost by sa to siklo... Moze byt aj nejaky patch, add-on, alebo program ktory nam dovoli chatovat pocas hrania... Nieco ako XFIRE (XFIRE nepodporuje Command & Conquer Generals)... Tak co.... Je nieco na chat v MP?
lekoklatik napísal:Ja mam otazocku ohladom MP tejto hry.... Je nejaky chat v tejto hre pri MP? Vcera sme to s kamosom skusali ale nictake sme nenasli... Dost by sa to siklo... Moze byt aj nejaky patch, add-on, alebo program ktory nam dovoli chatovat pocas hrania... Nieco ako XFIRE (XFIRE nepodporuje Command & Conquer Generals)... Tak co.... Je nieco na chat v MP?
neivem ci som ta dobre pochopil.. ja ked som to hral MP tak normalne som stlacil ENTER a pisal som spravu.. no a jemu to prislo..
ked uz je tu takato tema...
pri instalaci C&C generals mi v pohode naistaluje 1 cd, pyta druhe no kev vlozim tak stale pyta CD2 .... z toho CD som to uz kedysi instaloval a nebol problem. Poskiarabane nieje. Neviete v com moze byt problem ?
skus si z nich urobit image do PC a z PC to instaluj... Neviem c ito pomoze ale aspon zistis ci je poskriabane abo nie.. Inak das potom MP?
Inak ENTER funguje... DAkujem... K+
Theking napísal:ked uz je tu takato tema...
pri instalaci C&C generals mi v pohode naistaluje 1 cd, pyta druhe no kev vlozim tak stale pyta CD2 .... z toho CD som to uz kedysi instaloval a nebol problem. Poskiarabane nieje. Neviete v com moze byt problem ?
mne to robi aj na zero aj na generals skus nakopirovat oba disky do jednej zlozky na pc a spust instalaciu... mne to tak funguje np
a ak niekto ce zahrat mp nech sa ozve ja s kamosom to obcas drtime takze cez hamachi by bolo fajn
Po[W]eR napísal:stiahol som ten patch ... a ked ho spustim napise toto ... robim to nejako zle ? ... ked viete presny navod ako to spravit tak napiste pls ....
napis aku ma velkost presnu ten tvoj patch co mas! mozno je chybny alebo si to daval na verziu s crackom? /ja mam na hdd patch 1.04 co som pouzival/