my mame peugeot 307 a dobry pan policajt na inspektorate nam hodil SC-307xx..proste,ze aha,tu taku mame.neh sa paci...
a dobra znacka co unas jazdi je
SC-HUMMI
neviem ci je to skutocne type r ale je cierna a je to Honda, nie Acura... (Acura je pre US trh), ale jeden cas aj farby na spz mal v tom style ako napisal nadeo
vcera som videl jeden divny ukaz: slovensku znacku - 51-a cisla. tie som si uz nezapamatal, ale to prve si pamatam... mal to nejaky ciery golf v PP. ako je to mozne?
Pezzo napísal:vcera som videl jeden divny ukaz: slovensku znacku - 51-a cisla. tie som si uz nezapamatal, ale to prve si pamatam... mal to nejaky ciery golf v PP. ako je to mozne?
Pezzo napísal:vcera som videl jeden divny ukaz: slovensku znacku - 51-a cisla. tie som si uz nezapamatal, ale to prve si pamatam... mal to nejaky ciery golf v PP. ako je to mozne?
su to znacky vojakov. staci ist do Trencina pred dom armady a uvidis ich nespocetne mnozstvo
vojenska ak sa nemylim...
btw, taka znacka stoji tusim desinku? teda aspon tak sa mi zda ked si fotrik robil... a ta BA-ZOOKA sa mi hrozne paci
Juicy napísal:Ja som videl PO - |||||
edit:/ este som videl KE-NWOOD
aj ja som videl toho s KE-NWOOD pred 2 rokmi na AUTOSLIDE haluz a aby som nebol od veci ,u nas sa vola jedna firma PORS a maju auta s SPZ ze PD-PORS1 , PD-PORS2 a na novu kiu sportage maju PD-PORSE