Joga
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
4Homer J Simpson : Joga je jeden z najstarších systémov na svete zjednocujúci telo, dušu a myseľ. Slovo joga pochádza zo sanskritu a znamená spojenie/zjednotenie. Cvičenie jogy prehlbuje vnímanie človeka, vytvára jemnosť pohybov a ľahkosť celej existencie.
Tak Bolek, až nájdem nejakú fajn knihu, alebo e-book, tak dám o nej vedieť
Bolek, našiel som výbornú knihu v Trenčíne. Dá sa aj objednať v kníhkupectve Martinus.sk . Sú tam super zobrazené cviky na fotkách, ktoré pochopí snáď každý. Ak by si mala záujem, tak tu to je, zatiaľ mi to hodne pomohlo.
Vimla Lalvani - Základy jogy
Vimla Lalvani - Základy jogy
Kód: Vybrať všetko
http://www.martinus.sk/?uItem=33301-
olololwtfomg
Expert
joga
Ja som začal jógu cvičiť asi tak pred rokom podľa tej knihy ktorá tu je spomenutá ale pre začiatočníkov ju moc neodporúčam i keď sú popisy cvikov celkom dobre napísané. Mne keď som začínal tak sa mi niektoré zdali fakt brutálne a nebol som schopný ich cvičiť. Tak som si namiesto toho našiel v istej knižnici (SNK) celkom starú knižku asi z roku 1984 (ešte komáčska) ale tie zostavy cvikov sú tam fakt usporiadané o čosi lepšie (od začiatočníckych fáz až do viac menej pokročilých cvikov).
mohla by si prosim aj mne?peace napísal:4Homer J Simpson : Joga je jeden z najstarších systémov na svete zjednocujúci telo, dušu a myseľ. Slovo joga pochádza zo sanskritu a znamená spojenie/zjednotenie. Cvičenie jogy prehlbuje vnímanie človeka, vytvára jemnosť pohybov a ľahkosť celej existencie.
-
chrobakos
Light Star
moja segra sa kazdy den o 6 vycapi pred telku a zapne si Club , ide tam program ze Joga zone . Cvici sa tam power joga..ako, zda sa mi to hlupost. niektore veci na rovnovahu su tam dobre ale inac ma to nejak nezaujalo .. ale segra vzdy ked docvici tak je cely spotena a vzdycha jak keby zabehla dvanast minutovku
taze mozno v tom predsa nieco je
ja si racej zasportujem:)
// Ludia ale vcera som videl dokument o nejakom dedkovi z nejakej riti ..zil v klastore, 4 hodiny denne meditoval a fkuse robil yogu ..jedol veci typu ryza a nejake vyhonky .Mal cez 110 rokov a pritom vyzeral na dobreho 70tnika. bol brutalne ohybny, nebolel ho chrbat , neopieral sa o vsetko mozne ked napriklad vstaval z kresla ..skratka wow
ja si racej zasportujem:)
// Ludia ale vcera som videl dokument o nejakom dedkovi z nejakej riti ..zil v klastore, 4 hodiny denne meditoval a fkuse robil yogu ..jedol veci typu ryza a nejake vyhonky .Mal cez 110 rokov a pritom vyzeral na dobreho 70tnika. bol brutalne ohybny, nebolel ho chrbat , neopieral sa o vsetko mozne ked napriklad vstaval z kresla ..skratka wow
-
olololwtfomg
Expert
-
olololwtfomg
Expert