Fakulta telesnej vychovy a sportu v BA
Fakulta telesnej vychovy a sportu v BA
Pocujte oplati sa tam ist chodim na gympel a rozmyslam vazne nad touto skolou mate s nou dake skusenosti viete hram futbal a nic ine okrem toho ma nebavi a chcel by som mat vysku a tato ma oslovila najviac co si myslite??? ucim sa tak priemerne ale tam v podstate staci dobre spravit talentovky
Vznik, história a poslanie Fakulty telesnej výchovy a športuIZZi-BA napísal:a co mozem robit ked z tej skoly vyjdem??
http://www.fsport.uniba.sk/index.php?id=22
Kibo.. na hlásenie športu v TV musí mať aj iné predpoklady.. ak je IZZi-BA dlhovlasá blondína s modrými očami, prečo nie?
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
to bol len for, jaro zapala je dlhonoha blondyna ktora splna predpoklady? ked si pozries vzdelanie vacsiny sportakov tak zistis ze maju za sebou tuto skolu...brm napísal:Vznik, história a poslanie Fakulty telesnej výchovy a športu
http://www.fsport.uniba.sk/index.php?id=22
Kibo.. na hlásenie športu v TV musí mať aj iné predpoklady.. ak je IZZi-BA dlhovlasá blondína s modrými očami, prečo nie?
-
Kibo
Hardcore addict
narazame na mariu pietrovu? ale ta je vraj velmi naruziva sportovkyna takze asi je na svojom mieste, nevidel som ju vysielat
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
kukiak
Addict
pretoze trenerska licencia je zalezitost par kurzov a trenovat ta tam myslim nenaucia.. mozno teoreticky a psychologicky, ale nie prakticky.. V mojom sirokom basketbalovom okruhu nepoznam ziadneho trenera co by tu skolu vychodil.. proste zahodene roky. Trenera nevystudujes prosteIZZi-BA napísal:preco myslis??
Imho by som radsej bral toho telocvikara s geografiou.. to bude asi najlahsia moznost
Aj ja som chcel ist na ucitelstvo telesnej + geografia ale ustupil som od toho zameru z 2 dovodov.
1. na geografii si tam vylamalo asi najviac ludi zuby, neviem, nepoznam ich osobne vsetkych, mozno sa nesnazili, ale ked si pozriete statistiky kolko ludi prejde z prveho rocnika do druheho tak je na tom tento studijny odbor celkom bledo.
2. usudil som ze s telovychovou sa asi moc v zivote neuplatnim, aj ked ucit telesnu by ma aj bavilo, to je asi najlepsia pozicia ucitela, ale tie platy... ale ked je clovek sikovny alebo ma dobre konexie moze sa mu darit v zivote...
1. na geografii si tam vylamalo asi najviac ludi zuby, neviem, nepoznam ich osobne vsetkych, mozno sa nesnazili, ale ked si pozriete statistiky kolko ludi prejde z prveho rocnika do druheho tak je na tom tento studijny odbor celkom bledo.
2. usudil som ze s telovychovou sa asi moc v zivote neuplatnim, aj ked ucit telesnu by ma aj bavilo, to je asi najlepsia pozicia ucitela, ale tie platy... ale ked je clovek sikovny alebo ma dobre konexie moze sa mu darit v zivote...