Tomasito napísal:Sranda, rovnaky namet ma aj kamoska, vratane tych skrabancov (ona ich ma v cervenej a pravdupovediac to celkovy dojem z tetovania skor kazi- to je vsak vec vkusu), no na ramene a v podstatne lepsom spracovani (mozno mam z toho tvojho spracovania zvlastny dojem len kvoli nekvalitnej fotke). BTW. to ti robili v salone?
Tak som ti tu jej pumu sfotil. Myslel som, ze to je identicky namet, no ako pri porovnani fotiek vidiet, "nie az tak uplne"...
Key5ers0ze napísal:tak toto uz je jiny kafe tomasito nezasluzilo by si to kvalitnejsiu fotecku?
Hold, mobil. BTW. uz teraz "frflala", preco si fotim jej tetovanie, a to prave tu pumu, ked ma na sebe dalsich 5 (lepsich- tu pumu totiz nenavidi... imo, pravom : P ). Ucel, pre ktory som to sem supol to vsak splnilo, takze ti poviem to iste co jej: neries ; )
zaujimave niektore...Nemate niekto njeake dobre stranky kde su rozne KVALITNE tetovania? nasiel som nejake na deviantarte...Proste nieco podobne, ze si mozem rozne tattoo, rozne styly, rozne vzory popozerat..?
Key5ers0ze napísal:zaujimavy vzor, velmi slusne prevedenie..bolelo? rozmyslam, ze tento rok dam nohu aj ja
no ani nie, neviem.... povedal mi, ze mam asi vysoky preh bolesti, bo mi to robil asi 6 hodin a ze mu na lytko este nik tak dlho nevydrzal... mozno len kecal...
addictor napísal:no ani nie, neviem.... povedal mi, ze mam asi vysoky preh bolesti, bo mi to robil asi 6 hodin a ze mu na lytko este nik tak dlho nevydrzal... mozno len kecal...
este niesom sto pro rozhoduty ale ked ma vezmu na vysku by som si cel dat na rameno japonsky znak cesty.. fotrovci urcite budu proti ale kaslat.. som uz dospely predsa a ked si zacvakam... foto je v teme potrebujete pomoc s logom alebo bannerom? chcem aby sa niekto prejavil lebo ja nechcem uplne klasicky navrh ale sam nejak neviem vymysliet..
Ahojte... Na clenku mam vytetovany ornament, a chcem si ho dat nejak prerobit.. chcela som tam zakomponovat nejake slovicko, ale v hindcine, alebo v nejakom inom mrtvom jazyku... neviem, ako by sa dalo to slovo prelozit do daneho jazyka... Neviete poradit??? Diiiik....
ja este nemam,ale planujem v blizkej buducnosti... chcel by som na nohu, nieco take ako ma Fernando Torres... nnemate niekto obrazok jeho tetovania?? ak ano mohli by ste ho sem dat,, bol by som vdacny a venujem k+
wesley vacsie som nenasiel
mas to v prilohe
k teme: tatoo by som osobne nechcel, neviem si to predstavit ked by som bol v starsom veku a mal na sebe nieco take a odstranovanie je bolestive a naklady tiez nie su nejmensie, ale ked uz tak nieco velke na chrbat