Zalubila sa do mna, neviem co mam spravit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
maj.kl
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maj.kl »

príde mi to jeplé si rezať ruky... bošeee... to ked ma ženska nebude chcieť, tak si porežem nohy... bošeee.... ona sa asi dlho nedožije... len prídu sklamania života... to si potom už bude asi tie ruky odsekávať? radím psychoša

btw:normálne by som to neriešil... vysvetli jej to normálne, že máš už dievča, že sa ľúbite ale že vždy bude tvoja kamarátka.... alebo to potiahni s dvoma :D :D :twisted:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

jin napísal:čabajka: Čo Ti spravili muži...?
žiadny ju nechce
ucen napísal:ahojte.mam taky problem.mam babu uz dva mesiace sme spolu.bojoval som o nu strasne dlho a som rad ze ju znova mam.na nete som si nasiel kamosku super kamosku ,, pisavame spolu kazdi kazdi den. aj sme sa stretli. a ona sa domna zalubila.mislela si ze ja nemam babu.ale ja babu mam.teraz je jej strasne zle,dorezala si kvoli mne ruky.neviem co mam spravit,prosim vas poradte my.pretoze my na tej kamoske strasne zalezi a mam ju hrozne rad.dakujem :(
jediné čo mi nedochádza, že ľúbi Ťa tak, že si podreže žily, píšete spolu každý každý deň, chceš povedať, že sa nikdy nespýtala, čí máš niekoho ? však si dobrú kekecinu napísal :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

A keby ťa naozaj ľúbila ak by ti toto ani nespravila... :?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Baba je psychicky narušená(ak je to pravda),ak nie..tak je to celkom fajn psychologický joke :D ďalej sa k nej nevyjadrujem..škoda slov

Chlapče..ak si nepostrehol..že babe ide o niečo viac,ako normálne..tak si tiež dobrý magor.. :wink: ale budiš..mohlo sa to stať náhodou,alebo zbrklo. Ja neviem,keď mi nejakká baba na azete napíše..tak prvé,čo sa s pýtam..čo chce a vek. Ak odpíše..druhá vec je..som zadaný,tak nič nečakaj. :) veď to nieje také ťažké.. :) A teraz,ak si si s ňou len písal a v živote si ju nestretol, tak sa na to vykašli. Babe pomôže čas. A ty dostaň rozum, a snaž sa uvedomiť každú, ktorá Ti napíše. Lebo sa to bude asi len opakovať.

čabajka...Tebe asi fakt prepíňa. Je tu strašne veľa ľudí,chlapov,chlapcov...ktorí sú spokojní. Svoje polovičky ľúbia, niektorí a ja milujú. Tak, ako oni nás. Za to,že ty máš problém..a nevieš sa s ním vyrovnať. To nieje náš problém. Si len ďalší zakomplexovaný človek..bohužiaľ,radím Ti odbornú pomoc.. :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Jedine co mozes spravit Aby si sa zachoval ako chlap je pekne jej vysvetlit ze mas Priatelku...Iny scenar nevidim.
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

No to by aj mohol len či to tá hlavička pochopí

Skús zavolať Tokio Hotel nech napíšu o tom pesničku a nech jej ju zaspievajú pod balkónom, možno pochopí
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Boze, diagnoza jasna - privela telky. Hra sa na zufalu lasku co videla v Rosamunde Pilcherovej a reze si ruky ako pri Inge Linstramovej. Urcite ma 14rokov a je panna.
A u cabajky je tiez diagnoza jasna - frigidita
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

u cabajky je diagnoza ze malo rokov..ha sme ta prekukli....no nech uz je aka chce ta holka tak je na chalanovi aby to vysvetlil jej---nech si svoju "povinnost" spravi, uz ci to dievca pochopi alebo nie to uz je jej vec.
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

http://www.hojko.com/post754142.html?highlight=#754142
hmmm to máš dve z netu, alebo si predtým cítil lásku k tejto rezačke??? len tak mimochodom.. :roll:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Bratku, akože ako sa môžeš tak hlúpo pýtať, a ešte prosiť o rady? Na to si mal myslieť skôr. Ale ak chceš tak si to zhrnieme:

1. Máš babu už dva mesiace - Bojoval si o ňu, takže si ju asi veľmi chcel.
2. Napriek tomu si si našiel kamošku na nete, s ktorou si si písal každý deň.
3. Nepovedal si jej vôbec že máš babu.
4. Bol tam predpoklad že Ťa má rada aspoň ako kamoša, ak si s Tebou píše.
5. Potom si sa s ňou stretol. (Kto navrhol stretnutie, ak Ty tak si blb ak ona tak Ti to mohlo dôjsť že má asi záujem)
6. Ešte ma zaujíma či o tom vedela, vie Tvoja baba.
7. koľko máš rokov?
8. Ona sa Ťa mohla opýtať či si voľný ale u zadaného človeka sa predpokladá že občas spomenie že nejaké partnera má a tak.
9. Potom sa s ňou stretneš, asi o samote a samozrejme sa určite stretnutie nieslo v milom duchu a ešte aj popritom ako máš babu.

10. Čo po tomto všetkom čakáš??? Rady? pomoc? Ako dosiahnuť aby sa odľúbila, aby ty si mal čisté svedomie že si nikomu neublížil alebo z ľútosti aby sa netrápila? Rady ako sa "zbaviť" tohto problému, lebo Ti je to teraz nepríjemné?

Dám Ti iba jednu radu: Predstav si, že Ty by si sa ocitol v jej situácií a potom sa nad tým celým zamysli ešte raz a hlavne nad sebou. Veľa šťastia.

A Čabajka si môže dať studenú sprchu, lebo prehnane a bez zmyslu štípe
:roll: :wink:
čabajka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa čabajka »

Chaloši moji milovaní, mne je tu s vami tak fajn :D
Rada tu rýpem do mužského osieho hniezda, v ktorom si tu navzájom pofukujete svoje nakopané ... a týrate sa zbytočnými otázkami, prečo sú baby také hnusné. Odpovedˇ je : LEBO. Lebo ste hnusní aj vy. A fifty -fifty. Stačí ak sa baba prvá sklame, ktosi s ňou debilne zametie, a potom to už ide ako lavína. Aký požičaj, taký vráť. Jednoduchá logika.

Ďakujem všetkým za prejavy neúcty, netolerancie, arogancie a negentlemanstva k mojej osobe naozaj ženského rodu. vôbec ma nezaskočili, skôr naopak, sledujem, kam je až schopná ľudská zloba zájsť v snahe obhájiť si svoj "jediný" a jedinečne správny názor. A neverím, že je to len vekovým priemerom tohto fóra.

K nadhodenej téme len toľko : Etienne to zhrnul dokonale aj za mňa. Chalanisko tu natlačil kaleráb hneď na začiatku, ako tu zavesil svoj problém. Pretože na chatoch je zvyčajne ak nie už prvá otázka tak určite druhá : čo tu hľadáš a máš babu/chalana ? A celkový duch debaty sa odvíja od tohto základného....

záverom : som žena, milujem sex, frigidita okolo mňa ani neutekala a... rokov mám dosť :wink:
janielik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

čabajka

Príspevok od používateľa janielik »

no tak toto je svätá pravda, ak máš skúsenosti, vieš čo môžeš očakávať a možno si muži myslia, že sa v nich nedá vyznať, ale väčšina inteligentných žien ich v tom len necháva, hoci vedia niekedy o nich viac, ako oni sami .... podľa môjho názoru, sú už takí prekuknutí, že iné sa čakať nedá.... keby boli oni na druhej strane, určite by súhlasili, že chlapi sú svine.... alebo by to aspoň tvrdili
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

čabajka napísal:učeň !!!

No a potom nech mi niekto ešte chvíľu navráva, že muži nie sú svine.
vieš čo ti prajem ? Aby ťa okašľali obidve, iné si nezaslúžiš.
a ty si doživotne trieskaj hlavu, aký si idiot. :evil:
Chlapi sú kur*y no a čo?Rovnako ako ženy

Ad dorezanie ruky : ja som si nakreslil na ruku obrateny kriz a pentagram a matka sa ma hned den na to pytala ze ci sm sa nudil cez hodinu ked som si kreslil po ruke.Keby mala dorezane ruky tak rodicia niesu slepy to za prve.A za druhe nedorezala by sa ... nevravim ze tym ze som chlap mam viac odvahy zarezat do seba alebo daco ale proste ... nemyslim ze by to spravila.Kvoli takej kktine
čabajka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa čabajka »

Rezanie som zámerne nekomentovala ak ste si nevšimli. Je to len dôsledok ( i ked´hodne debilný a pre mňa nepochopiteľný ). kometovala som podstatu nadhodeného problému a čávenka,ktorý tu mal snahu prezentovať seba samého v lepšom svetle v štýle : ja nič, ja muzikant :roll:
Viktorko, od teba to K- prijmem s radosťou. Ako bude veľké ? :D :wink:

A k radosti zo sexu - hm, cielene použité slovíčko "sex" - to aby ste tu mali nasledujúci týždeň zasa čo komentovať. Nechala som vám priestor na moje ďalšie nakopnutie.... a som tak trošku aj sebecká : to aby som mala čo čítať a na čom sa uchechtávať :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

akoze uzavrime tuto debatu s tym,ze ucna lubia internetove baby, holka je narusena a cabajku odkopol prvy chalan s ktorym chodila tak teraz je zatrpknuta a zatazena... a sexuje s dalsou takou istou pomocou umeleho robertka...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Čabajka, máš 11 príspevkov a niektoré Tvoje názory mi pripadajú ako keby si mala aj 11 rokov, sorry, no to som trochu prehnal ale obrazne povedané, vieš ako to myslím.

Prečo tu hovoríš niečo o "fifty-fifty" teórií, keď vlastne z nej vyplýva že vlastne prvotne za všetko môžeme my a že fifty fifty vlastne neznamená že sme si vyrovnaní ale že Vy nám to vlastne proti svojej vôli vraciate lebo sme Vám ublížili. Ako prepáč ale neviem koľko vzťah si mala, koľko ľudí poznáš a koľko iných ľudí poznáš. Ako môžeš niekoho súdiť len za to že sa mu medzi nohami hompáľa penis? Ja mám veľa zlých skúseností so ženami a aj tak verím že aj napriek svojej geneticky vrodenej emocionálnej nestabilite sa musia nájsť aj normálne ženy :)) Chýba Ti absolútne objektivita, skôr cítim že Tebe bolo asi veľmi ublížené ak takto tvrdo bojuješ za niečo čo je úplne smiešne, človek ktorý sa tak prehnane snaží bojovať za svoje pohlavie a silou mocou si chce niečo dokázať má sám skôr niekde v sebe komplex,ktorý si zrejme nechce pripustiť...

Ľudia sú ľudia, muži a ženy sú rovnocenní ale nie rovnakí. Každý má tie svoje chyby ale mne napr. veľa žien stále hovorí že ženy sú väčšie svine. Hmmm to je fakt zvláštne ;)

Ja som zase toho názoru že všetko sa má riešiť individuálne, keby som mal všetky svoje vzťahy s ľuďmi začínať takto, podľa takýchto zpredsudkovaných a všeobecných názorov tak by to naozaj ostalo len na ten sex asi ;)

Poviem Ti jedno, si žena a skôr či neskôr zatúžiš aj Ty po svojom princovi :P (aj keby to malo byť o 20 rokov:) )
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Maki: :lol:

čabajka napísal: Ďakujem všetkým za prejavy neúcty, netolerancie, arogancie a negentlemanstva k mojej osobe naozaj ženského rodu. vôbec ma nezaskočili, skôr naopak, sledujem, kam je až schopná ľudská zloba zájsť v snahe obhájiť si svoj "jediný" a jedinečne správny názor. A neverím, že je to len vekovým priemerom tohto fóra.
Chcel som ti odpisat do K- okna, ale forum mi nedovoli, asi ze som ti uz jednu predvcerom dal.

Tak ja len tolko, za seba.: Je samozrejme ze si clovek obhajuje svoj nazor. Ty snad nie? Kydaj potom v prvom rade na seba ze si ho obhajujes az potom na chlapov.
Netvrdim ze mam jediny spravny nazor. Nemam problem svoj nazor zmenit - kedykolvek ked mi niekto zmenu vyargumentuje, ale urazky v tvojom style nie su argument.

A skutocne nevidim dovod spravat sa gentlemansky k niekomu kto sa tu prezetnuje tak ako ty. Nevyskytuje sa tu asi nikto kto by moje "bezne" spravanie k zenam potvrdil, ale ubezpecujem ta, ze by o negentlemanskosti nepadlo ani slovo.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Čabajka..asi si dosť zakomplexovaný človek. Trošku ma to mrzí, pretože sa správaš, ako malé dieťa. Tak ako nemôžem povedať, že všetci cigáni sú zberby, tak ako nemôžem povedať, že všetky ženy sú kur*y a nevedia šoférovať,atď. nemôžem povedať, že chlapi sú svine..Za to, že Ti niekto ublížil(alebo si feministka) ja skutočne nemôžem. A za to, ako sa zachoval zakladateľ tejto témy nemôžem tiež. Ale serie ma, že si do okola opakuješ svoj primitívny nijak nepodložený názor. Bez toho, aby si poznala aspoň jedného človeka z fóra(hlavne z mužského osadenstva). Ako si ich(nás, mňa) hneď označila za svine, alebo niečo podobné. Prehodnoť svoje názory. Nieje všetko zlato, čo sa trbliece.. :wink:

//Srnec: trénovať namotávky?.. :lol: kto môže zámerne flirtovať, ak svoje dievča ľúbi, alebo miluje?..podľa toho, čo písal je to asi málo pravdepodobné, ale ľudia sú divní..tak ja neviem.. :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

neviem ale spytam sa.... netrenoval si si na holke nahodou balicske cviky aby si nevysiel z cviku laicky - namotavky?
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Jemine ludia neviem ci je tato tema o chalanovi ktory ma problem alebo o cabajke proti ktorej sa muzske pokolenie spiklo. Tak by bolo dobre sa aj vratit k teme co vi na to ne????
Napísať odpoveď