thanksKey5ers0ze napísal:ucen:
The Primitives - CRASH
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Poznáte toto niekto?
Je to známka klasika možno to je aj od Smetanu alebo tak....Keby niekto vedel prosííím
Je to známka klasika možno to je aj od Smetanu alebo tak....Keby niekto vedel prosííím
- Prílohy
-
- neznama.mp3
- (342.86 KiB) 422 stiahnutí
-
okonenipica
Zablokovaný
Hmmm hladam nazov interpreta, a ked viete tak aj piesne, videl som video je to taka niaka diskotekova ci jak to nazvat hudba, je tam jedna spevacka ci co to je co je iba v podprsenke, stale tam spieva Im In Love plus mozno aj nieco ine, stale tam je scena iba pred zrkadlom, alebo pred vanou, a obcas je niekde v pozadi chlap v obleku a kravate..
Meno sa zacinalo na Fa, neviem ale F bolo na zaciatku urcite..
Meno sa zacinalo na Fa, neviem ale F bolo na zaciatku urcite..
...
prosim nazov tejto pesnicky , budem rad ...
skusal som to postahovat pod tym nazvom no nic mi to nenaslo , neviete pomoct ,??
skusal som to postahovat pod tym nazvom no nic mi to nenaslo , neviete pomoct ,??
popripade si stiahni najnovsiu verziu VDownloader-a a v nom mas aj priamu konverziu videa do mp3..ale je pravda, ze ked spravis tu mp3 z toho videa tak vzdy bude mat dost nizku kvalitu, ale to nie je chyba programu...
-
mirecgametel
Amateur
-
aviceN
Guru
Lil Jon - Stop Fuckin wit me to asi nebude?
//Ja zhanam jednu pesnicku ktora hrala vo filme Annapolis a pritom ako trenovali ako to islo islo a potom tam asi 2 sekundy bol zaber ako bezia po skvare a ako sa ten cierny nanich pozera neviete niekto ako sa vola ta pesnicka? na nete som nasiel nieco takze sa to vola Brigade Training...dam K+ ak to niekto najde
dakujem all!
//Ja zhanam jednu pesnicku ktora hrala vo filme Annapolis a pritom ako trenovali ako to islo islo a potom tam asi 2 sekundy bol zaber ako bezia po skvare a ako sa ten cierny nanich pozera neviete niekto ako sa vola ta pesnicka? na nete som nasiel nieco takze sa to vola Brigade Training...dam K+ ak to niekto najde
hladam pesničku s prveho videa to alalallong http://www.khebikes.com/cms/index.php?o ... &Itemid=38