Grand Theft Auto: San Andreas
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
nie.. velikost zvukoveho subor absolutne vobec nezalezi ci je to tiche alebo hlasne.. ale od kompresie... cize ak by si chcel prekonvertuj ich na mensiu kvalitu...digo napísal:ok tak by som to hadam natlacil do 2GB... ale aj to by mi stacilo... btw. podla mna sa to da, ale mozno by som tie povodne zvuky mal nahadit inymi zvukmi, ktore by boli proste tiche, cize nic by nebolo pocut a tym padom by to aj menej zaberalo
inak neviem na co sa s tym vobec hras
no vies chcem si spravit taku portable verziu san andreasu a nechcem aby mi to zaberalo 4 GBŠu-Do napísal:nie.. velikost zvukoveho subor absolutne vobec nezalezi ci je to tiche alebo hlasne.. ale od kompresie... cize ak by si chcel prekonvertuj ich na mensiu kvalitu...
inak neviem na co sa s tym vobec hras
-
lekoklatik
VIP
-
Flinstone
Light Professional
ved normal mas ist do pristavu nie ? a tam mas cerveny kruh do toho vojst a ocitnes sa v zeriave ...lekoklatik napísal:Zdravim vas.... Mam otazocku... vlastne skor bracha.... Mno udajne je v GTA:SA misia v dockoch v San Fiero. Mala by tam byt tabula s autami ktore je potrebne nalozit na lod... Viete o tom nieco? Ako sa k tej misii dostanem? Niesom si isty...Pamäta si tuto misiu niekto? THX
//dakujem
mam hru GTA SA presiel som ju 2x ale neviem ci si mam stiahnut HTA SA _Multiplayer_ kto to hra a kto by mi vedel poradit ci si stiahnuu MP alebo nie ???? a ake je to vlastne hrat cez NET zabavne ci nuda???
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 19:31 )
ale asi to GTA SA MP po case prestane bavit ako vela hier nie??:(:(
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 19:33 )
Zdravim vas.... Mam otazocku... vlastne skor bracha.... Mno udajne je v GTA:SA misia v dockoch v San Fiero. Mala by tam byt tabula s autami ktore je potrebne nalozit na lod... Viete o tom nieco? Ako sa k tej misii dostanem? Niesom si isty... Confused Pamäta si tuto misiu niekto? THX
tsss skus navod na www.abcgames.sk ja som celu hru skoro presiel podla toho:)
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 19:31 )
ale asi to GTA SA MP po case prestane bavit ako vela hier nie??:(:(
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 19:33 )
Zdravim vas.... Mam otazocku... vlastne skor bracha.... Mno udajne je v GTA:SA misia v dockoch v San Fiero. Mala by tam byt tabula s autami ktore je potrebne nalozit na lod... Viete o tom nieco? Ako sa k tej misii dostanem? Niesom si isty... Confused Pamäta si tuto misiu niekto? THX
tsss skus navod na www.abcgames.sk ja som celu hru skoro presiel podla toho:)
Re:GTA SA
Ludia kto by mi pomohol? Nainštaloval som si GTA SA a pri spusteni mi to vyhodi chybu, nevidim aku lebo sa nič neda spraviť, iba stlačiť ENTER a to ma vyhodi z hry... neviete čim to môže byť ked som GTA SA na tom PC už mal? a DVD nieje chybne... dakujeem
-
AXO
Professional
Re:GTA SA
a keby si tu chybu opisal, co ti pise, alebo screen... takto to nema zmysel mozme len hadatRebo napísal:Ludia kto by mi pomohol? Nainštaloval som si GTA SA a pri spusteni mi to vyhodi chybu, nevidim aku lebo sa nič neda spraviť, iba stlačiť ENTER a to ma vyhodi z hry... neviete čim to môže byť ked som GTA SA na tom PC už mal? a DVD nieje chybne... dakujeem
-
mARILYN mANSON
Medium Professional