Grand Theft Auto: San Andreas

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

pocujte, chcel by som sa spytat jednu otazku... dal by sa spravit rip zo san andreasu?? teda chcel by som odtial dostat radia, aspon take, co nepocuvam... dalo by sa to nejakym sposobom? rad by som to vopchal na usb kluc :) keby sa to mestilo aspond do 1GB :roll:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no ja som rip hraval som stiahol z netu malo to iba 700mb nuz len po rozbaleni heh 4,3gb :)
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

ako myslis ze po rozbaleni? bolo to zabalene v rare? lebo gta sa sa da spustit aj tak, ze len prekopcim celu hru na usb kluc, takze by som chcel zmensit velkost a spravit si vlastne taku portable verziu
Lord PROXI
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no aj keby si vykopal radia / co nieje nemožne / hra by sa do 1gb nezmestila, ved len koľko zaberajú img archívy. a z nich vyhadzat textury a objekty by bolo blaznovstvo :lol:
PiDi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PiDi »

Lord PROXI napísal:no aj keby si vykopal radia / co nieje nemožne / hra by sa do 1gb nezmestila, ved len koľko zaberajú img archívy. a z nich vyhadzat textury a objekty by bolo blaznovstvo :lol:
radia sa daju extrahovat do mp3 cez jeden programik
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

ok tak by som to hadam natlacil do 2GB... ale aj to by mi stacilo... btw. podla mna sa to da, ale mozno by som tie povodne zvuky mal nahadit inymi zvukmi, ktore by boli proste tiche, cize nic by nebolo pocut a tym padom by to aj menej zaberalo :smt104
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

digo napísal:ok tak by som to hadam natlacil do 2GB... ale aj to by mi stacilo... btw. podla mna sa to da, ale mozno by som tie povodne zvuky mal nahadit inymi zvukmi, ktore by boli proste tiche, cize nic by nebolo pocut a tym padom by to aj menej zaberalo :smt104
nie.. velikost zvukoveho subor absolutne vobec nezalezi ci je to tiche alebo hlasne.. ale od kompresie... cize ak by si chcel prekonvertuj ich na mensiu kvalitu...
inak neviem na co sa s tym vobec hras :)
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Šu-Do napísal:nie.. velikost zvukoveho subor absolutne vobec nezalezi ci je to tiche alebo hlasne.. ale od kompresie... cize ak by si chcel prekonvertuj ich na mensiu kvalitu...
inak neviem na co sa s tym vobec hras :)
no vies chcem si spravit taku portable verziu san andreasu a nechcem aby mi to zaberalo 4 GB :? mam sice 8 gigovy kluc, ale bolo by trochu blbe ak by mi polovicu zaberalo san andreas :roll: ... nvm daco este poskusam :D
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

dlhšie budeš hru "ripovať" ako ju budeš hrať :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Zdravim vas.... Mam otazocku... vlastne skor bracha.... Mno udajne je v GTA:SA misia v dockoch v San Fiero. Mala by tam byt tabula s autami ktore je potrebne nalozit na lod... Viete o tom nieco? Ako sa k tej misii dostanem? Niesom si isty... :? Pamäta si tuto misiu niekto? THX

//dakujem
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Kefas
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Kefas »

ako zistim, aku verziu mam??? ci europsku, alebo ake to su????
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

lekoklatik napísal:Zdravim vas.... Mam otazocku... vlastne skor bracha.... Mno udajne je v GTA:SA misia v dockoch v San Fiero. Mala by tam byt tabula s autami ktore je potrebne nalozit na lod... Viete o tom nieco? Ako sa k tej misii dostanem? Niesom si isty... :? Pamäta si tuto misiu niekto? THX

//dakujem
ved normal mas ist do pristavu nie ? a tam mas cerveny kruh do toho vojst a ocitnes sa v zeriave ...
Takth!K
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Takth!K »

mam hru GTA SA presiel som ju 2x ale neviem ci si mam stiahnut HTA SA _Multiplayer_ kto to hra a kto by mi vedel poradit ci si stiahnuu MP alebo nie ???? a ake je to vlastne hrat cez NET zabavne ci nuda???

//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 19:31 )
ale asi to GTA SA MP po case prestane bavit ako vela hier nie??:(:(

//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 19:33 )
Zdravim vas.... Mam otazocku... vlastne skor bracha.... Mno udajne je v GTA:SA misia v dockoch v San Fiero. Mala by tam byt tabula s autami ktore je potrebne nalozit na lod... Viete o tom nieco? Ako sa k tej misii dostanem? Niesom si isty... Confused Pamäta si tuto misiu niekto? THX

tsss skus navod na www.abcgames.sk ja som celu hru skoro presiel podla toho:)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

nie neprestane ta to nudit ked mas dobrych kamosov a niekoho kto ma rad dobru a vydarenu "akciu" tak to mas vyhrate :D ja som to hraval s kamosmi to boli casy 4v jednom aute 1 sofer a 3 hasili z auta ktore bolo potunene a ktomu je strasne vela dobrych a zabavnych modov...
Rebo
Amateur
Amateur

Re:GTA SA

Príspevok od používateľa Rebo »

Ludia kto by mi pomohol? Nainštaloval som si GTA SA a pri spusteni mi to vyhodi chybu, nevidim aku lebo sa nič neda spraviť, iba stlačiť ENTER a to ma vyhodi z hry... neviete čim to môže byť ked som GTA SA na tom PC už mal? a DVD nieje chybne... dakujeem
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re:GTA SA

Príspevok od používateľa AXO »

Rebo napísal:Ludia kto by mi pomohol? Nainštaloval som si GTA SA a pri spusteni mi to vyhodi chybu, nevidim aku lebo sa nič neda spraviť, iba stlačiť ENTER a to ma vyhodi z hry... neviete čim to môže byť ked som GTA SA na tom PC už mal? a DVD nieje chybne... dakujeem
a keby si tu chybu opisal, co ti pise, alebo screen... takto to nema zmysel mozme len hadat
Rebo
Amateur
Amateur

hmm

Príspevok od používateľa Rebo »

ved som napisal že neviem. Počujem len zvuk hlasenia chyby a čierny monitor... potom reaguje iba enter ktory ma vyhodi.
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

vedel by mi niekdo pomôct? mam gta sa na ps2 a preve robim autoskolu a neviem prejst cone coil teda prejst popri kuzeloch spravit 180 a spat to vsetko za 10sek. skusal som to a nejde mi to prosim poôzte.
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

A co ti tam mame akoze pomoct? spomalit cas? skusaj skusaj a raz sa ti to podari
Napísať odpoveď