problém s internetom v XP

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
ditexi
Amateur
Amateur

problém s internetom v XP

Príspevok od používateľa ditexi »

Caute ludkovia, potrebujem pomoct. Ako asi kazdy z vas kto ma kablovy internet, tak aj ja len dam ethernetovy kabel z modemu do PC a hned mi ide internet. Pokial len pozeram stranky, alebo stahujem len jednoduche veci, tak je vsetko v poriadku. Ale ako nahle zacnem stahovat torrenty ( cez uTorrent alebo Azureus ), tak asi po hodine , niekedy po dvoch hodinach, mi jednoducho prestane ist net, pricom pripojenie stále beží aj modem stále svieti a bliká...a pomoze tomu len restart modemu. Tak ak niekto viete, pls poradte, lebo takto potom nemozem stahovat cez noc a pod. lebo vzdy mi nepochopitelne prestane ist net v systeme, pricom ako som uz spominal modem aj pripojenie su stale funkcne... poradte niekto pls. :(
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

aky mas modem?(znacka)
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

to bude púortami a pravdeúpodobne mas bud nonflikt portov alebo ti connect zhadzuje dsystem UPNP alebo je v konflikte s portami bo UPNP funguje na principe ako aj s nazvu vypoveda ze zapoj a hraj co znamena ze v tvpojom pripade ti tento system automaticky otvori port v modeme/routeri zalezi v akom mode modem bezi ale asi to bude v mmode router a sprvi púripojenie z vonka ak niesi za firewallom alebo za NAT..ale ak sa k tomu prida aj tzv open port command teda púrikaz na otvorenie portov alebo inak nazyvane port trigerring tak nasatne konfilkt a modem sa doblbne..odporuvca,m ti nastav si porty pre u torrent a azureus cez webove rozhranie a system UPNP vypnbi v modeme a tak isto aj v obiodvoch klientoch..ak chces modem magovat cez webovce rozhranie a ak podporuje tu funkciu tak meno a heslo budes mat pravdepodobne va navode k modemu alebo si ho dostal od porvidera netu.enjoy
Napísať odpoveď