Status studenta
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Status studenta
nazdar lidi, chcel by som sa spytat ze ako to je so statusom studenta. ide o to ze caja chce ist na inu skolu, nema urobene ziadne skusky za zimu a ze ci bude musiet chodit na urady prace s potvrdeniami a platit si drahsie cestovne az kym nezacne znova studovat alebo proste do septembra bude de iure student. hadam ste ma pochopili. dikes moc.
rozhodujuce je ako to ma poriesene skola, ak dostane papier o vyluceni zo studia pre neprospech uz teraz tak musi ist na urad. Ak vsak nie, tak to znamena ze ho dostane az na konci letneho skuskoveho, teda v sept. ak ale hned tento rok nastupi do dalsej skoly na ziaden urad nemusi chodit
proste bude stale ako keby chodila do skoly
proste bude stale ako keby chodila do skoly
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
odovzdat ISIC??to pocujem prvykrat v zivotewill.i.am napísal:ked odovzda ISIC tak je to jasne...
Ked ho neodovzda tak je to tiez jasne...
Na nom je nacipovana a vytlacena platnost (potom sa lepia nalepky a v septembri sa opat aktivuje)
kludne ti moj ISIC odovzdam teraz..
ja som skoncil okolo januara(bez skusok zo zimneho semestra), prisiel som na skolu, ze chcem skoncit, pozerali na mna ako na idiota, ze ci mi to nebude stacit na koniec letneho semestra, ze potom budu vyhadzovat automaticky kazdeho..(btw. vo februari sa robila kontrola studia, po ktorej mali vyhadzovat, samozrejme nevyhodili nikoho)
Neviem ake su podmienky na ostatnych vyskach, ale ja som mohol mat status studenta az do leta...
a na up bude potrebovat nejaky papier o tom, ze uz nie je studentkou, kym ten papier nema, nema problema
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
a na akej skole studujes? lebo ona na TUKE, tak nemyslim ze tam by s tym robili problemy.Key5ers0ze napísal:odovzdat ISIC??to pocujem prvykrat v zivote![]()
kludne ti moj ISIC odovzdam teraz..
ja som skoncil okolo januara(bez skusok zo zimneho semestra), prisiel som na skolu, ze chcem skoncit, pozerali na mna ako na idiota, ze ci mi to nebude stacit na koniec letneho semestra, ze potom budu vyhadzovat automaticky kazdeho..(btw. vo februari sa robila kontrola studia, po ktorej mali vyhadzovat, samozrejme nevyhodili nikoho)
Neviem ake su podmienky na ostatnych vyskach, ale ja som mohol mat status studenta az do leta...
a na up bude potrebovat nejaky papier o tom, ze uz nie je studentkou, kym ten papier nema, nema problema
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
SIX
Medium Star
Takze ak ju skola vyluci, a ona sa ktomu prizna, musia sa odhlasit pridavky, a treba si platit zdravotne poistenie v pripade dobrovolne nezamestnanej, alebo sa zahlasit na pracovnom urade a hladat si pracu.
co sa tyka cestovneho ak ma aisic nech len pekne ho vyuziva dalej dokedy ma platnost.
ja odporucam ak ju skola vylucila, myslim dostala papier o vyluceny, nech odhlasi rodinne pridavky hlavne , a knicomu sa nepriznava, je mala pravdepodobnost ze na to pridu ude oto ci chce studovat dalej,
Ak vyluci skola studenta nesmie tuto informaciu postupit nikomu dalej
co sa tyka cestovneho ak ma aisic nech len pekne ho vyuziva dalej dokedy ma platnost.
ja odporucam ak ju skola vylucila, myslim dostala papier o vyluceny, nech odhlasi rodinne pridavky hlavne , a knicomu sa nepriznava, je mala pravdepodobnost ze na to pridu ude oto ci chce studovat dalej,
Ak vyluci skola studenta nesmie tuto informaciu postupit nikomu dalej
ISIC za teba neplati ziadne poplatky na zdravotne poistenie, plati ich stat. Po skonceni studia (je jedno ze ci je to prerusenim, alebo regulernym ukoncenim) kedy uz oficialne nie si zo strany skoly student, stat za teba neodvadza ziadne poplatky do zdravotnej poistovne. Skola zrejme studenta odhlasi, ako to bolo aj v mojom pripade (ked mi po mesiaci aj pol nikto nic nevravel, az kym som sa neprihlasil na UP - potom sa mi zo zdravotnej ozvali ze za toto a toto obdobie nemam zaplatene zdravotne poistenie a bla bla)
... nastastie pri zmene poistovne stacilo len podpisat papier ze som nebol zarobkovo cinny a nemusel som uhradzat nic (samotny poplatok nic moc, ale nechcem vidiet tie penale po dvoch rokoch
)
... nastastie pri zmene poistovne stacilo len podpisat papier ze som nebol zarobkovo cinny a nemusel som uhradzat nic (samotny poplatok nic moc, ale nechcem vidiet tie penale po dvoch rokoch