Najvacsie futbalove prestupy

O športe...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

Arthas06: To bola novinka ako moje vcerajsie slipy, kedze je to uz mesiac v eteri :wink:

TT: Inter chce Ronaldinha, zevraj ho najprv chceli vymenit za Adriana ( :roll: ), teraz chcu ponuknut vysoku ciastku...aj tak z toho nic nebude
Arthas06
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arthas06 »

Drago napísal:Arthas06: To bola novinka ako moje vcerajsie slipy, kedze je to uz mesiac v eteri :wink:

TT: Inter chce Ronaldinha, zevraj ho najprv chceli vymenit za Adriana ( :roll: ), teraz chcu ponuknut vysoku ciastku...aj tak z toho nic nebude
ronaldinho je s.h.t ale hral dobre ale nema formu ale to sa skratka stava ale mozno ten prestup by mu mohol pomôct
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Drago napísal:TT: Inter chce Ronaldinha, zevraj ho najprv chceli vymenit za Adriana ( Rolling Eyes ), teraz chcu ponuknut vysoku ciastku...aj tak z toho nic nebude
Za Adriana? Vsak ten je zevraj na protialkoholickom lieceni. A ked tak citam o Ronaldinhovi tak tam mozno skonci aj on :lol:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

tak este stale to s prestupmi vyzera zaujimavo: Modric odmieta Arsenal, pretoze preferuje prestup do Spanielskej ligy, o Eboueho je zaujem v Taliansku(absolutne by mi nevadilo ak by z Emirates odisiel)
o Duricu je zaujem v Celticu(prestup je vsak viac sko nepravdepodobny) a o Woodgat-a sa zaujimaju Spurs
:) velmo zaujimave
Drago
Guru
Guru

Wenger chce poslat dopc Walcotta a uz by bolo nacase, pretoze Theovi to akosi nejde, mal asi zostat vtedy v Southmaptone a tam rozvijat talent, lebo v AFC nema dostatok priestoru
Arthas06
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arthas06 »

Drago napísal:Wenger chce poslat dopc Walcotta a uz by bolo nacase, pretoze Theovi to akosi nejde, mal asi zostat vtedy v Southmaptone a tam rozvijat talent, lebo v AFC nema dostatok priestoru
no je to aj tym ale zasa je ešte aj dosť mladý nato aby hral v takom mužstve a v pár zápasoch keď odohrá tak to sa proste nedá
Drago
Guru
Guru

Woodgate - Middlesbrough => Tottenham
Sissoko - Liverpool => Juventus
Gito
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Gito »

k tomu orsulovi ja som s nim hraval za PD
Mineks
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mineks »

Henry - Barca
Skrtel - Liverpool :P
Torres - Liverpool

:roll:
Drago
Guru
Guru

Mineks napísal:Henry - Barca
Skrtel - Liverpool :P
Torres - Liverpool

:roll:
Zidane - Juventus => Real Madrid :roll:

joke
McGee
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa McGee »

figo - barcelona => real :)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

mňa najviac šokoval prestup Henryho do Barcelony.
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

no ten henry aj mna, a hlavne cena bola podla mna dost nizka na hraca henryho formatu :shock:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

to je taka kultura britskych klubov(nie casto vidana), ak hrac pre klub nieco spravil a chce ist niekam inam tak ho pustia a nemusi to byt za horibilne sumy...vid Henke do Barcy, Henry do Barcy(mozno je to v tom, ze ma Barca velmi dobre vztahy s ostatnymi klubmi)
heLLhole
Expert
Expert

no taku kulturu maju aj slovenske kluby :D ..napriklad sestak do bochumu nestal ani 1 melka eur a patri medzi najlepsych hracov bundesligy
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

heLLhole napísal:no taku kulturu maju aj slovenske kluby :D ..napriklad sestak do bochumu nestal ani 1 melka eur a patri medzi najlepsych hracov bundesligy
chcel si povedat jeden klub:Zilina(M.Mintal, Sestak), sice Hubocan stal teraz tazke prachy, ale ked rusi davaju treba brat :wink:
heLLhole
Expert
Expert

no neni to len zilina - ved ani ostatne kluby nepradavaju harcov nejako extra draho, ale konkretne si teraz nespomeniem :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

heLLhole napísal:no neni to len zilina - ved ani ostatne kluby nepradavaju harcov nejako extra draho, ale konkretne si teraz nespomeniem :)
lebo ostatne kluby takychto hracov nikdy nikam nepredali..a ked ano predavali za strasne peniaze(vid Vittek, za ktoreho chceli nehorazne peniaze)
a je komicke porovnavat prestupy Sestaka a Mintala s prestupmi niektorych nasich "talentovanych" hracov do Ciech(odkial ich predavaju draho ceske kluby)
Tu ide najma o to, ze Mintal a Sestak boli predani pod cenu, tak ako Henry a Larsson, ostatne prestupy zo SK klubov boli zaplatene tak akurat alebo preplatene klubmi :)
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

kamo ved Hamsika tiez draho nepredali a teraz ma hodnuto 18mil eur a Rendlu tiez predali za par fukou a ma este len 17 a je to talent
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

IZZi-BA napísal:kamo ved Hamsika tiez draho nepredali a teraz ma hodnuto 18mil eur a Rendlu tiez predali za par fukou a ma este len 17 a je to talent
hamsika vtedy predali za tolko aku mal hodnotu, precitaj si to este raz, je smiesne porovnavat Hamsika(o ktorom nepocul pred odchodom do ITA takmer nikto a Henryho s Larssonom, Sestaka s Mintalom v najlepsich rokoch futbalovej kariery..

pozrite sa za kolko kupuje talenty Arsene Wenger..a nehovorte mi, ze nejaky Rendla sa da s Cescom Fabregasom porovnavat :wink:
Napísať odpoveď