Vsimol som si ye sa yacali predavat nove nb ktore maju ssd disky a netocia sa maju 7" obrazovku a su prenosne .... Ako pozeram po nete nasiel som uz aj novu verziu a to 8.9" a 1GB ram namiesto 512 a SSD disk 8-12GB chcel by som sa spytat aky je vas nazor na tieto notebooky a kde by sa dali najlacnejsie zohnat 8.9" notebooky lebo vyzeraju zaujimavo
Asus Eee PC 7" & Asus Eee PC 8.9" ...
Asus Eee PC 7" & Asus Eee PC 8.9" ...
Ahojte...
Vsimol som si ye sa yacali predavat nove nb ktore maju ssd disky a netocia sa maju 7" obrazovku a su prenosne .... Ako pozeram po nete nasiel som uz aj novu verziu a to 8.9" a 1GB ram namiesto 512 a SSD disk 8-12GB chcel by som sa spytat aky je vas nazor na tieto notebooky a kde by sa dali najlacnejsie zohnat 8.9" notebooky lebo vyzeraju zaujimavo
Nebude daleko od tejto ceny, je to 2nd gen., takze nahradi tuto stavajucu, resp. daky cas maju byt na trhu spolu, ale co som sa rozpraval s obchodakom pre cast SK, tak vravel, ze len daky cas. Len ci maju obchodaci dostatocne info
V kazdom pripade mozes v najblizsich mesiacoch cakat vselijake napodobneniny od inych vyrobcov a mozno aj lepsie ...