RAM
RAM
prosim vas, mam jednu 512 mb ram a jednu 256 mb. ta 256 mb sla doteraz sama, no po pripojeni 512 mb ramky nechcelo poriadne nabehnut pc, niekedy nabehlo po to logo windowsu, niekedy uplne, ale potom sa to po chvilke restartlo. moze byt, ze ta 512 mb ramka je uz zla?
no kur*a, mam antivirak avast a vzdy tam hadzal nejaku chybu po odpojeni tej 512tky, ze bol nejaky subor ci co zniceny... ale windows nabehol... tak som povypinal avast aby sa nespustal a teraz nenabehne windows vobec, len po to Vitajte, potom sa ukaze plocha a dalej nic
co s tym mam robit? este pred tym som daval obnovu systemu, ale uz ked malo vypnut pc, tak som ho natvrdo resetol, pretoze tak stalo asi 8 minut. pls co mam robit?
jj, obnovil som cez nudzovy rezim nejako teraz pisem normalne z pc, ale kym nabehlo vsetko, tak asi 10 min. to trvalo... nieco tu je pokazene a pri avaste mam takuto ikonku.
a ked sa mi objavy nejaka hlaska (napr. v malovani pri ukladani) tak mi tak pipne pc... pls, co stym mam spravit?
tak odinstaloval som avast a po restarte vsetko nabehlo ako malo, snad je to vyriesene. brm davam ti k+
a ked sa mi objavy nejaka hlaska (napr. v malovani pri ukladani) tak mi tak pipne pc... pls, co stym mam spravit?
tak odinstaloval som avast a po restarte vsetko nabehlo ako malo, snad je to vyriesene. brm davam ti k+