Čo si myslíte o Break Dance ? šialenstvo/ umenie
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Čo si myslíte o Break Dance ? šialenstvo/ umenie
No neviem napadlo ma založiť Tému otázka položená už v názve kto tancuje nech napíše chcem vidieť koľko vás tu je 
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Flinstone
Light Professional
No možno nie uznávam ale nevedel som kam to zaradiť tak som to dal semOnline napísal:Ja netancujem "Brejk Denc" ale moji kamoši sú do toho šialene zabasnutý. Na lavici v škole robia "frízi", stojky a podobné somarinky. Na ich mieste by som bol už dávno na chirurgickom oddelení.
edit:\\ Nič v zlom ale táto téma sem nepatrí.
No ja trenujem už skoro rok a akože začiatky sú ťažké ale dá sa to zvládnuť fakt. Modriny trochu bolia ale telo si zvykne a naberiete fyzickú silu ale treba na to pomaly lebo fakt je to nebezpečnéi-cube napísal:je to kuul
minule som pozeral Red Bull BC One competition 2007 na youtube a tie veci, co tam stvarali ... nehorazne :O
ale na toto nemam a) nadanie b) ohybne koncatiny :p
A čo sa týka toho nadania podľa mojho nazoru pokiaľ nemáš nejaké vážne zdravotné problémy tak v pohode začať cvičiť a si v tom
-
Flinstone
Light Professional
No ja som sa to dlho učil a nedolámal som sa ani raztomek00 napísal:no aj mne sa to tiez velmi paci
to su kapovia co sa dokazu tocit na hlavach a kadejake tie premety a vselico robit
chcel by som to vediet.. ale by som sa aspoň dvanast krat dolamal kym by som sa do toho dostal.. tak radsej ostanem len divak
50 % tréningu smiech a rehott
-
Začiatok Konca
Professional
Moji bratranci tancujú break dance. Už dlho.. ten ladší bol aj majstrom slovenska v točení na hlave. A robili aj vystúpenia. Takže ich to asi baví a sú v tom aj dobrí..
Ale mne sa na to len dobre pozerá. Nijak ma to neláka.. 
//edit: chvíľu mi trvalo, kým som to našiel..ale našiel
http://youtube.com/watch?v=R19wFksfWuc Little a Marcus sú moji bratranci..
celkom im to ide.. 
//edit 2:inak je to dva roky staré..a vtedy to robili celkom krátko..ale teraz som ich nevidel dávno. Ale určite sa im darí..
//edit: chvíľu mi trvalo, kým som to našiel..ale našiel
//edit 2:inak je to dva roky staré..a vtedy to robili celkom krátko..ale teraz som ich nevidel dávno. Ale určite sa im darí..
-
Flinstone
Light Professional
My sme sa raz rozlozili v optime a bola cool atmosfera ludia tlieskali ale prislo 5 SBS karov a hned bolo po srande neze by boli radi ze maju zadara vystupkobolek napísal:Majú u mňa obdiv. Dokonca som v lete videla, ako si zarábali tancovaním na námestí. Z reakcií ľudí bolo vidno, že sú tiež nadšení.
-
K_E_L_L_Y14
Light Expert
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Breakdance som obdivoval uz ako decko- fandim kazdemu, kto na sebe maka a tak sa u neho napokon je na co pozerat...
52. sec. - Old SKOOL Brothers. Ajeje : ) Riesim <> ale skoro mi to oci vydlabalo ; )ZitePunkom napísal://edit: chvíľu mi trvalo, kým som to našiel..ale našielhttp://youtube.com/watch?v=R19wFksfWuc Little a Marcus sú moji bratranci..
celkom im to ide..
-
Flinstone
Light Professional
B-BoY znamena bronx boy to nieje umelecke meno je to len predpona pred umelecke meno ... ako napriklad B-BoY Junior
"Breaking / B-boying" (pôvod v Južnom Bronxe, New York) je riskantná forma tanca, ktorá obsahuje akrobatické prvky (točenie na hlave, chrbte…). Tancuje sa na čo najhladšej, čistej ploche, používa sa aj silikónový sprej ktorý umožňuje zvýšiť kĺzavosť tanečnej plochy.
Breakdance obsahuje veľké množstvo rôznych prvkov :
* "Uprocking" - fiktívne bojovanie proti súperovi, provokačná gestikulácia, napodobňovanie bitky
* "Toprock" - tancovanie v stoji
* "Footwork" - tancovanie na zemi
* "Powermoves" sú akrobatické elementy, medzi najdôležitejšie patria „windmill“ (točenie sa na chrbte), „headspin“ (točenie sa na hlave), „tracks“, „swipes“ a ďalšie
* "Freez" označuje pózu pri skončení nejakej sady krokov alebo pohybov
Pri súťažiach v break dance proti sebe nastupujú jednotlivci alebo skupiny (tzv. crews). Obvykle sa utvorí kruh, do ktorého vbiehajú tanečníci a predvádzajú svoje schopnosti. Neexistujú presné pravidlá, platí len zákaz úmyselného dotyku súpera. Pri medzinárodných súťažiach o víťazovi rozhoduje odborná porota.
Najväčšou súťažou na svete je „Battle Of The Year (B.O.T.Y)“, medzi ďalšie patria Freestyle Session a Soul Expression.
- Extreme Crew PROMO 2007
IBE 2005 - sutraz
Zaciatky Break Dance na slovensku ... Gumení chlapci
Sucastnost :
Kamikadze crew ...
"Breaking / B-boying" (pôvod v Južnom Bronxe, New York) je riskantná forma tanca, ktorá obsahuje akrobatické prvky (točenie na hlave, chrbte…). Tancuje sa na čo najhladšej, čistej ploche, používa sa aj silikónový sprej ktorý umožňuje zvýšiť kĺzavosť tanečnej plochy.
Breakdance obsahuje veľké množstvo rôznych prvkov :
* "Uprocking" - fiktívne bojovanie proti súperovi, provokačná gestikulácia, napodobňovanie bitky
* "Toprock" - tancovanie v stoji
* "Footwork" - tancovanie na zemi
* "Powermoves" sú akrobatické elementy, medzi najdôležitejšie patria „windmill“ (točenie sa na chrbte), „headspin“ (točenie sa na hlave), „tracks“, „swipes“ a ďalšie
* "Freez" označuje pózu pri skončení nejakej sady krokov alebo pohybov
Pri súťažiach v break dance proti sebe nastupujú jednotlivci alebo skupiny (tzv. crews). Obvykle sa utvorí kruh, do ktorého vbiehajú tanečníci a predvádzajú svoje schopnosti. Neexistujú presné pravidlá, platí len zákaz úmyselného dotyku súpera. Pri medzinárodných súťažiach o víťazovi rozhoduje odborná porota.
Najväčšou súťažou na svete je „Battle Of The Year (B.O.T.Y)“, medzi ďalšie patria Freestyle Session a Soul Expression.
- Extreme Crew PROMO 2007
IBE 2005 - sutraz
Zaciatky Break Dance na slovensku ... Gumení chlapci
Sucastnost :
Kamikadze crew ...
-
Flinstone
Light Professional
nezadrel znamena to naozaj bronx boy aj podla toho ze break dance a vobec street dance vznikol v bronxe .... jedno z tych dvoch bolo skor ale ktore to som nezistilViRuS napísal:no to si dobru blbost zadrel s tym bronx boyom
b-boy znamena (necakane) break-boy a termin vymyslel otec hiphopu dj kool herc
rofl kamo, davas jednu perlu za druhouFlinstone napísal:nezadrel znamena to naozaj bronx boy aj podla toho ze break dance a vobec street dance vznikol v bronxe .... jedno z tych dvoch bolo skor ale ktore to som nezistil
street dance zahrna breakdance, rovnako ako aj poppin'n'lockin a pod. vidim ze sa fakt vyznas...
to o tom bronx boyovi ti povedal daky tvoj kamarat ktoremu to povedal otcov konov brat z druheho kolena?