No tak som dostal kopacky ale tieto akosi inak vnimam ako vsetky tie ktore som dostal proste nejem nepijem proste vsetko je v pi** proste nist nemam ani chut ani nic proste a stale ju lubim co mam robit ???
Nj, poznaaame, Chory z lasky, to sa stava, ludia preto ostavaju doma, lebo nedokazu nic, sustredit sa, pracovat, rozmyslat, NIC.... ono to casom prejde.
V najbližších dňoch sa Ti nedá poradiť nič (okrem spánku a maximálnej fyzickej záťaže), čo by Ti na ňu pomohlo zabudnúť a vyrovnať sa so stratou. Tak to proste chodí. Teraz je to čerstvé, no postupne sa na Teba nabalia nové starosti a snáď to nebude až také zlé.
A čo máš robiť? Rozhodne v sebe nič nedusiť. Ak sa chceš vyrevať daj tomu všetkému voľný priechod. Skús si o tom aj pokecať s dákym blízkym kamarátom/kou - to tiež pomáha
pockaj, 15 a ine ako vsetko ostatne? uu
cece to vzd byva tazke, raz viac inokedy menej, ale clovek preto neumiera, iba na cas zmeravie, uz sa to tu popisalo x-krat, musis nabrat dych, a nemysliet na to, cize vsetko ostatne, sport, skola, praca, jedno co najlepie nieco manualne, fyzicke
scoors napísal:tak to su moje slova ale keby sa to tak lahko da ako sa to povie
Viem... Ale aspon jedna rada, byvalej sa nevtieraj, nepis jej, nevolaj, nerozpravaj a prosim ta pouc sa z debility inych, hlavne sa k nej nechci vratit!
Nechcem sa tu teraz hrať na moralizátora - sám som to spravil, no potom som sa cítil, ako pokrytec. Nájsť si novú lásku iba aby zakrykla starú bolesť a vytvorila štít proti spomienkam?
jin napísal:Nechcem sa tu teraz hrať na moralizátora - sám som to spravil, no potom som sa cítil, ako pokrytec. Nájsť si novú lásku iba aby zakrykla starú bolesť a vytvorila štít proti spomienkam?
Nie? Proste byt len s inou babou.. spoznavat sa, travit s nou cas a zvlast v 15. rokoch.. On musi hlavne prist nato, ze ta jeho byvala, nebola jedinecna, uzasna, najkrajsia, ina ako ostatne..Lebo vsetky tieto klamstva ma teraz o nej v hlave...A to dosiahne, len tak, ze sa zacne stretavat s inou.
kukiak napísal:Nie? Proste byt len s inou babou.. spoznavat sa, travit s nou cas a zvlast v 15. rokoch.. On musi hlavne prist nato, ze ta jeho byvala, nebola jedinecna, uzasna, najkrajsia, ina ako ostatne..Lebo vsetky tieto klamstva ma teraz o nej v hlave...A to dosiahne, len tak, ze sa zacne stretavat s inou.
Achtak.
V tom prípade sa zhodneme - ja totiž, že myslíš vzťah. (čo bola moja skúsenosť a chyba)