zdravim...
neviete mi poradit ako sa da spravit "printscreen" na mobile? ze by mi to "odfotilo okno co mam prave otvorene" aby som to mohol dat ako obr. do compu...
alebo nieco co mi prenesie obsah z volakej aplikacie co compu... napriklad ked mam aplikaciu THE WORLD FACTBOOK a potrebujem z nej pouzit nejake informacie, pripadne obrazky, ako by som to mohol dostat do compu...
dakujem
ak mas obycajny "hlupy mobil" tak to nejde.. hru or app z ktorej chces spravit screen spustis normalne na kompe v nejakom emulatore na javu a ofotis klasickym printscreenom
ob3l1x napísal:ak mas symbian tak si stiahni aplikaciu screenshot ... je free a ked nemas symbian tak skus pohladat na www.getjar.com
Mam symbian, konkretne telefon E51... ten screenshot som skusil, ale nejde mi to pouzit. proste ked otvorim nejaku inu aplikaciu a chcem to "odfotit" nic sa nestane. mozno to len neviem spravne pouzivat. pls help.
Point napísal:ak mas obycajny "hlupy mobil" tak to nejde.. hru or app z ktorej chces spravit screen spustis normalne na kompe v nejakom emulatore na javu a ofotis klasickym printscreenom
Emulatore? je nieco, v com otvorim nejaku aplikaciu aj v compe? java aj tie ostatne... Ako presne sa to vola?