toto je moj terajsi ksicht... chcem sa ist dat ostrihat, asi na kratko... aky strih by ste mi odporucili?
Aky mate uces?
správa
dnes som sa bol dať ostríhať a dopadlo to tak, že vcelku je to podobne ako napr. tenista Novak Djokovic, ale som spokojný teraz zapustim dlhšie vlasy ako som mal pred pol rokom, je síce s tým dosť babrania ale páčili sa mi také na pána ministra Kalináka
wesley17 - skús sa dať ostríhať na kratko na ježka napríklad a potom si postupne vyber sam učes aký ti udrie do oči, lebo teraz maš slušný strih, neviem čo tam chceš meniť ale ked už niečo sa sam rozhodneš zmeniť tak z toho ježka sa da zapustiť hociaký účes
wesley17 - skús sa dať ostríhať na kratko na ježka napríklad a potom si postupne vyber sam učes aký ti udrie do oči, lebo teraz maš slušný strih, neviem čo tam chceš meniť ale ked už niečo sa sam rozhodneš zmeniť tak z toho ježka sa da zapustiť hociaký účes
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no dik.. ale hentak mi ta ofina malokedy stoji... fotka ma uz 2 tyzdne a uz mi ide vsetko do oci.. a aj tie boky su uz dlhe... ono by mi to ani tak nevadilo.. rano je to dobre, ked si to sprvavim,ale ked idem do skoly,tak sa mi to vsetko pokazi a mam to v ociach...a to uz je dost blbe a nepohodlne... neviete mi poradit na to nieco?co dobre drzi... mam aj ten got2be ale to nepomaha,, akurat tam mam take biele onee a vyzera to jak zvysky semenaKey5ers0ze napísal:toto nie je zle..mozno trosku pozastrihavat..kym sa v tom citis dobre a nejdu ti tie vlasy na nervy, nevidim dovod na zmenu
tak som rozmyslal ze skusim zmenu, co hovorite na nieco taketo na obrazku? ale farbu by som nemenil...
tak ale zas kde v NR by ma tak ostrihali??...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
to poznam..mne sla ofina tak na nervy, ze som sa dal dohola
takto by ta mal ostrihat kazdy normalny kadernik, v tom by nemal byt problem..dobre, ze nemenis farbu, kedze blond chyti malo ludom normalne(najma ak maju tmave vlasy)
skus pouzit nieco so silnejsim drzanim, pretoze wet look gely neudrzia moc tvar(skor pri kratsich vlasoch)
na dlhsie odporucam nalakovat
takto by ta mal ostrihat kazdy normalny kadernik, v tom by nemal byt problem..dobre, ze nemenis farbu, kedze blond chyti malo ludom normalne(najma ak maju tmave vlasy)
skus pouzit nieco so silnejsim drzanim, pretoze wet look gely neudrzia moc tvar(skor pri kratsich vlasoch)
na dlhsie odporucam nalakovat
taak ja zasa do hola nestem
aa gel mam ze taft taky zeleny... myslim ze v zadu ma cislo 5...ale to je o nicom.. mam aj tuzidlo,ale tiez nic moc... vsetko to s tych vlasov nejako vyprcha alebo co... tak ja v pondelok behnem niekde do NR a skusim tam nabehnut s hentym obraskom
ale staci to ukazat v hentakej kvalite z mobilu abo mam najst nejaky vacsi a vytlacit?...
aa gel mam ze taft taky zeleny... myslim ze v zadu ma cislo 5...ale to je o nicom.. mam aj tuzidlo,ale tiez nic moc... vsetko to s tych vlasov nejako vyprcha alebo co... tak ja v pondelok behnem niekde do NR a skusim tam nabehnut s hentym obraskom
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
den333
Professional
no mne nechytil dobre a mal som take otrasne oranzovo blondave....no hroza...PACO8 napísal:len taka otazocka, co sa stane ak nechyti dobre blond melir?![]()
mam takmer rovnake vlasy ako wesley myslim ze aj farbu mozno o nieco bledsie a chcel by som nieco take ako je v prilohe aj s tym melirom,
mozno trosku menej rozsiahlym melirom
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
celkovo je melir(preliv, stripes..)vhodny najma pre ludi so svetlejsimi vlasmi(trosku tmavsia plava), neodporucam robit si melir doma, tych par korun stoji za to, aby si nechodil po meste ako idiot
domacky spraveny melir moze priniest viac skody ako uzitku..nepekna zlta farba(to nie je najhorsi pripad, najhorsi je oranzova az rysava), spalene vlasy(doslova
)..
kadernik ma v tom prax a vie presne k akemu odtienu pridat kolko peroxidu a ako dlho ta nechat pod tym ohrievacom ci co to je
domacky spraveny melir moze priniest viac skody ako uzitku..nepekna zlta farba(to nie je najhorsi pripad, najhorsi je oranzova az rysava), spalene vlasy(doslova
kadernik ma v tom prax a vie presne k akemu odtienu pridat kolko peroxidu a ako dlho ta nechat pod tym ohrievacom ci co to je
-
bolek
Guru
Dohola sa ani nedávaj, hodí sa ti to. Najmä si vyber v NR nejaké slušnejšie kaderníctvo, lebo dobrý strih je základ.wesley17 napísal:taak ja zasa do hola nestem![]()
aa gel mam ze taft taky zeleny... myslim ze v zadu ma cislo 5...ale to je o nicom.. mam aj tuzidlo,ale tiez nic moc... vsetko to s tych vlasov nejako vyprcha alebo co... tak ja v pondelok behnem niekde do NR a skusim tam nabehnut s hentym obraskomale staci to ukazat v hentakej kvalite z mobilu abo mam najst nejaky vacsi a vytlacit?...