Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Arthas06
Medium Expert
No ved však jasné. Ale to sa nedá proste porovnávať Slovenská s Ruskou, Fínskou alebo s Českou. Ale ja hovorím konkrétne o Našej extralige ved o tom je aj táto téma.spike97 napísal:No ked myslíš...ale podla mňa si potom ešte asi nevidel českú ligu...a už ruskú ani nechcem spomínať...je tam viditelný rozdiel a nemusíš byť žiadny expert na hokej.
Ked sa pozriež zopár príspevkov dozadu,tak zistíš,že tam si reagoval na taký príspevok,kde niekto napísal,že sa naša liga dá porovnať z inými európskymi a ja som nato napísal,že sa zatial žial bohu nedá...akože k niektorým sa dá prirovnať ale nie ktým elitným.Arthas06 napísal:No ved však jasné. Ale to sa nedá proste porovnávať Slovenská s Ruskou, Fínskou alebo s Českou. Ale ja hovorím konkrétne o Našej extralige ved o tom je aj táto téma.
-
Arthas06
Medium Expert
Dobre ale ti si hovoril že zapasy Martina a Trenčína sú slabé. (niečo v takom zmysle)spike97 napísal:Ked sa pozriež zopár príspevkov dozadu,tak zistíš,že tam si reagoval na taký príspevok,kde niekto napísal,že sa naša liga dá porovnať z inými európskymi a ja som nato napísal,že sa zatial žial bohu nedá...akože k niektorým sa dá prirovnať ale nie ktým elitným.
-
skypej
Medium Star
viem o tom .. viem, ze sa uz nehra podla "pavuka"Steven666 napísal:neviem či to vieš ale ak Martin postúpi stretne sa s Košicami už v semifinále, a myslím že finále Slovan - Košice by malo lepší náboj.
ale take finale by som si vedel prestavit .. a nemal by som to ani daleko od ZA do MA