A je to tu :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
stanulik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stanulik »

este neviem preco sa rozisli. A tiez srdcu nerozkazes. Nevidim dovod, preco by sa nemohol k nej vratit. Lenze to je len cista dedukcia, kedze nevieme dovod rozchodu a ako im to klapalo.
scoors
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa scoors »

no proste asi takto proste dohodli sme sa von ze ideme a nesla a jasom tam stal asi 30 min a nic nikde nikto a potom ze ja nemozem atd... vyhovarala sa a pritom bola vonku s kamoskou a potom sme sa pohadali atd... proste ja sam uz ani neviem ako to bolo :roll: :cry:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Vypadni s kamaratmi vonka...nemysli na nu...odstran vsetky veci ktore ti ju pripominaju..vsetky..odloz...najdi si nieco co ta zamestna...vyhod ju z ICQ...z pokeci..z telefonu...pockaj rok.. ;) to prejde

// A neboj sa..aj ja to mam za sebou, aj kopu ludi co tu napisali tak vieme o com kecame ;)
stanulik
Light Professional
Light Professional

scoors napísal:no proste asi takto proste dohodli sme sa von ze ideme a nesla a jasom tam stal asi 30 min a nic nikde nikto a potom ze ja nemozem atd... vyhovarala sa a pritom bola vonku s kamoskou a potom sme sa pohadali atd... proste ja sam uz ani neviem ako to bolo :roll: :cry:
ste sa len pohadali, ci aj rozisli ? povedala, ze je to koniec ?ako kvoli tomu by som sa asi s holkou nerozchadzal, ale normalne najprv porozpraval.
scoors
Medium Expert
Medium Expert

no lenze s nou sa porozpravat to je umenie :D
stanulik
Light Professional
Light Professional

scoors napísal:no lenze s nou sa porozpravat to je umenie :D
tak to potom tazko. Ale urcite by ti to mala vysvetlit, ak nie tak to fakt ukonc. a zabudni na nu.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

kukiak napísal:Tajomstvo prvej lasky je, ze si myslis ze bude trvat naveky.
Za dva tyzdne budes v poho, vsetci sme tym presli..
najlepsia rada - najdi si inu :)
Imho, nezmysel. Ak niekoho stale lubis aj napriek tomu, ze ta sklamal - opustil, je to prakticky nemozne zacat lubit niekoho ineho zo dna na den. Srdce je naplnene zialom, bolestou, mozno hnevom. V takom pripade sa tam docasne laska nevmesti.

Autorovi temy - aj o tom je ta zasrana laska.
stanulik
Light Professional
Light Professional

ani s nimi a ani bez nich nevieme zit. (mam na mysli zeny)
proste su to potvory,ktore nas maju v hrsti, v dobrom slova zmysle, vedia nas lahko pobluznit :lol: a my im to nijako nestazujeme, len lahko sa nechavame pobluznovat.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

cas cas cas cas cas...hawk...
:?
len dodam, pokial by tu mal kazdy zakladat temu co dostane toto a tamto, ja uz neviem pochopit preco chodia ludia plakat na forum, ziadat tu radu, ano ked je to velmi zlozite pochopim, ale pri TAKYCHTO PRKOTINACH ... cisto moj nazor...ja idem radsej za kamaratmi, :roll:
scoors
Medium Expert
Medium Expert

dakujem naozaj vsetkych dakujem a dufam ze to dako prehryznem :(
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

prial by som ti teraz mat o 3-4 roky viac a matury za 3 dni... to je dost dobry liek... mne sa rozpada vztah a ani na to nemyslim bo matury... ale ako bolo pisane - fyzicka zataz, pritomnost kamosov, kamosiek a tak... hlavne rob nieco aby to okupovalo tvoju mysel a nebola to ona... chod si zabehat(aj ked je vonku spatne a zima) - to mne osobne dost pomahalo ked som sa sklamal v laske... a neboj.. ono to prejde ;)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Neriesil by som ju uz, ziadne rozhovory a podobne...Len by ti torobilo zle, a predlzovalo ten cas ktory na to potrebuje, Vezmi si to tak ze cim skor zacnes tym lepsie ;)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

kinjeril napísal:Imho, nezmysel. Ak niekoho stale lubis aj napriek tomu, ze ta sklamal - opustil, je to prakticky nemozne zacat lubit niekoho ineho zo dna na den. Srdce je naplnene zialom, bolestou, mozno hnevom. V takom pripade sa tam docasne laska nevmesti.

Autorovi temy - aj o tom je ta zasrana laska.
Nepozerajme sa nato z globalneho hladiska ale z hladiska toho chalana, co ma 15.. Sice nenapisal ako dlho bolo spolu a ako vyzeral ich vztah ale je to myslim jasne, raz ked bude velky, bude nato spominat s usmevom aky bol sprosty.. ako kazdy kdo to zazil :)
Sorgblad
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sorgblad »

vyhecuj sa ,dostan zo seba uplne maximum (zajdi si napriklad na turu alebo manualnu brigadu) a to az tak ze domov prides a rovno zajdes do sprchy a postele... to pomoze isto najviac ;)
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

midnight_man napísal:Vypadni s kamaratmi vonka...nemysli na nu...odstran vsetky veci ktore ti ju pripominaju..vsetky..odloz...najdi si nieco co ta zamestna...vyhod ju z ICQ...z pokeci..z telefonu...pockaj rok.. ;) to prejde

// A neboj sa..aj ja to mam za sebou, aj kopu ludi co tu napisali tak vieme o com kecame ;)
Moja kamoska aj po 3 rokoch skoncenia vztahu este stale nevie zabudnut na svojho byvaleho... Aj ked uz presiel tak dlhy cas a mala od vtedy chalana,ale proste nelubila ho tak,ako on ju.. A to len preto, ze nevie zabudnut... Aj ked vie, ze ma inu... uz vyse roka...
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

ja som to zvladol za zhruba tyzden, vykecal som sa kamaratom za pomoci alkoholu atd. :? no a bolo...potom som sa na druhy den zobudil a pomyslel som si: ja som s niekym chodil? asi ano...pomohlo mi aj to ze som ju rok nevidel...
scoors
Medium Expert
Medium Expert

idem spravit movie o mojej byvalej potom sem hodim link ! :?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

scoors napísal:idem spravit movie o mojej byvalej potom sem hodim link ! :?
sorry kamo, ale drbe ti? naco? Alebo to chces pouzit ako navnadu aby sa k tebe vratila?
Juuuj, to fakt nemas ziadnu hrdost? :)

Ale ked sa nato pozriem z ineho pohladu, tiez som bol podobny typ ako ty.. ale teraz s odstupom casu sa na sebe smejem a ver mi, ze to budes o pol roka robit aj ty :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

akoze robis presny opak toho co ti tu kazdy napisal - ze na nu nemas mysliet a zamestnat sa niecim co tvoju pozornost obrati inym smerom... a to ze ides robit movie o NEJ, tvoju mysel inym smerom urcite neobrati, takze kasli na to...
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Ako tu uz bolo spomenute, nemysli na nu a aspon teraz zo zaciatku sa snaz s nou nevidat, doslova sa jej vyhybaj, pokial na nu nezabudnes uplne, zabavaj sa s kamosmi, spoznavaj novych ludi, dievcata a postupom casu s optimistickym myslenim si uvedomis, ze to tak malo asi byt a budes si priat, aby bola stastna.
Nieco podobne som zazil aj ja(v polovici minuleho roka) a musim povedat, ze som uz z toho uplne von. Poucil som sa a keby som sa s nou nerozisiel, tak by som nebol asi ani tu a bol uplne niekde inde. To proste patri k zivotu
Napísať odpoveď