Bootovanie CD
Bootovanie CD
Neviete ako sa botuje CD cez Nero 6 
-
BlackAbSinT
Amateur
-
BlackAbSinT
Amateur
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale da, potrebujes k tomu boot sector. Vygoogli si "windows 7 boot sector file", mne to vyhadzuje torrenty, ale su este aktivne, mozno bude fungovat. Ak nie, potrebujes iny, prinajhorsom mozes niekoho poziadat aby ti vyextrahoval boot sector z jeho windows sedmicky utilitou BBIE (Bart's Boot Image Extractor)
-
BlackAbSinT
Amateur
-
Gadelat
Light Professional
V prvom rade si musis subory ktore su na onom win 7 ulozit na disk, takze v tvojom pripade asi len skopirovat z dvd. Nero nepouzivam takze neviem ako sa to cez neho robi dalej, asi nejak takto Ale mozes to skusit cez imgburn. Tam das "Write files/folders to disc" , nahadzes tam subory a potom v Advanced zalozke vyberes bootable disc, zaskrtnes make image bootable a nasledne vyberes cestu k onomu malickemu boot sectoru. Ale dorazne doporucujem skusat to na rw.
-
BlackAbSinT
Amateur
preco na taketo veci pouzivate nero? skuste pouzit power iso.
ten naraba s boot cd aj dvd lepsie ako nero. je tam jednoduche a intuitivne ovladanie a okrem toho dole ti hned ukaze ci je to bootable disc alebo nie. ten program odporucam. ja pouzivam verziu 4,1 (su aj novsie)
v tomto programe je jedno ci napalujes cd alebo dvd co vlozis do mechaniky na to to napali. obraz cd kludne mozes napalit na dvd. co nero nedovoli.
ten naraba s boot cd aj dvd lepsie ako nero. je tam jednoduche a intuitivne ovladanie a okrem toho dole ti hned ukaze ci je to bootable disc alebo nie. ten program odporucam. ja pouzivam verziu 4,1 (su aj novsie)
v tomto programe je jedno ci napalujes cd alebo dvd co vlozis do mechaniky na to to napali. obraz cd kludne mozes napalit na dvd. co nero nedovoli.
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
Andrew007
Guru wannabe
Vypal si to cez ImgBurnBlackAbSinT napísal:zrobil som to tak a uz mi ho zacne bootovat akurat ze po sekunde vypise chybu nieco v zmysle "cannot boot from CD - code 5" alebo error 5"