Mafia - Narocnost
Mafia - Narocnost
prosim vas, mam teraz zostavu:
Intel Celeron 2.80 GHZ @ 3.21 GHZ
256 MB RAM
GeForce 2 MX 400 64 MB
no a mafia mi ide, na 1024*768 - vsetky detaily najnizsie nastavene a pod. no mne sa zda, ze by mala ist troska lepsie aj na vyssich bez sekania, ci ani nie? neexistuje nejaky opravny patch a pod. ?
//upraveny nazov karty
256 MB RAM
GeForce 2 MX 400 64 MB
no a mafia mi ide, na 1024*768 - vsetky detaily najnizsie nastavene a pod. no mne sa zda, ze by mala ist troska lepsie aj na vyssich bez sekania, ci ani nie? neexistuje nejaky opravny patch a pod. ?
//upraveny nazov karty
-
lukkAas
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia - Narocnost
nooo ta karta je dost slabucka a asi ju nemas 640MB2Pacaveli napísal:prosim vas, mam teraz zostavu:
256 MB RAM
GeForce 2 MX 400 640 MB
neviem ci ti pomozu ale ten je na grafiku alebo take nieco
http://www.gamershell.com/download_4115.shtml
a tento je na problemove hranie etc...
http://www.download.com/Mafia-1-1-patch ... 36715.html
http://www.gamershell.com/download_4115.shtml
a tento je na problemove hranie etc...
http://www.download.com/Mafia-1-1-patch ... 36715.html
-
PeterCA
Medium Star
toto iste robilo aj mne... znova chod od salieriho baru a doraz tam... uz by to malo ist2Pacaveli napísal:nastavil som to tak, dal som nizsie rozlisenie a je to celkom v pohode. akurat, v tej misii "vylet do prirody" mi po dojdeni na miesto (na zaciatku) zacne nacitavat novu misiu a potom padne hra
popripade preinstaluj Mafiu z inymi instalacnymi CD-ckami
-
frederick123
Star
ale mne to vzivote nerobilo, hral som Mafiu na: AMD ATHLON XP 1800+ 256 MB RAM a GeForce MX440 64 MB (to som mal prvy pc) a hral som ju uplne v pohode sa mi zda, ze na 1024*768, ostatne neviem... a ani pri tejto misii urcite nebol problem... neviem kde je chyba... inak pomoze, ak kupim k zostave jednu 512 mb ramku?frederick123 napísal:presne to robi aj mne, dokonca na tom istom mieste, ale nepomohlo ist ani znova, asi 4x som to skusal a vzdy to padne a ine instalacne nemam
ta karta je na to akurat, aj PC, ide o to ze v nom mas asi bordel, resp. vela spustenych programov na pozadi, v zavislosti od toho malu ramku.
Mafia v 1.0 ide "BEZ PROBLEMOV" na
1,2Ghz K6 /architektura/ Duron, 256 MB Ram /ale na pozadi pusteny len antivir, a firewall/, Nvidia GeFORCE 2 MX 400 64MB ram
na rozliseni 1024x768x32 uplne vsetko zapnute /okrem vyhladzovania samozrejme/
dlho som tuto hru hral na tomto PC, je to pecka proste, jedine mi to robilo problem v noci v prvej misii - kde boli low fps.
1,2Ghz K6 /architektura/ Duron, 256 MB Ram /ale na pozadi pusteny len antivir, a firewall/, Nvidia GeFORCE 2 MX 400 64MB ram
dlho som tuto hru hral na tomto PC, je to pecka proste, jedine mi to robilo problem v noci v prvej misii - kde boli low fps.
no, ja mam pri tom rozliseni problem asi len v noci, lebo doteraz som to hral na 1024*768... a na pozadi mi nebezi nic... bezi mi len antivirak (bo ho nvm vypnut z procesov) a to je vsetko.:-) napísal:ta karta je na to akurat, aj PC, ide o to ze v nom mas asi bordel, resp. vela spustenych programov na pozadi, v zavislosti od toho malu ramku.